Gielda w Ostrawie
2003.05.02 - 2003.05.03 - Ostrawa
Collapse
X
-
2003.05.02 - 2003.05.03 - Ostrawa
Tagi: brak
-
-
Otrzymalem takie zaproszenie z prosba o rozpowszechnienie wsröd innych kolekcjoneröw-A ze Ostrawa lezy blisko Polskiej granicy mysle ze znajdzie sie wielu chetnych.
jednym z organizatoröw tej Gieldy jest Jiri Kozel-znany kolekcjoner Etykiet (292000 St i Kapsli 32000 St.Prowadzi on Katalog Etykiet Czeskich i Slowackich.
Ciekawostka tej Gieldy jest to ze wlasnie on Bedzie sprzedawal cala swa kolekcje Kapsli-Sam otrzymalem oferte kupna ale nie wiem czy mnie bedzie stac na taka inwestycje -tymbardziej ze on chce sprzedac cala kolekcje w jedne rece.
Przy cenie sprzedazy tylko 0.05€ za szt daje to ladna sume 1600€
-
-
Uczyć się języków, do Europy na dniach wchodzimy! Albo ruszyć trochę głową, przecie można się domyślić, co to za miesiąc May jest, co znaczy party, co to za miejsce restaurant, jakie treści przemyca przymiotnik international i co może znaczyć exchange w kontekście całego wydarzenia. Resztę Andi opisał po polsku.
Comment
-
-
UWAGA!!!!!!! UWAGA!!!!!!!
Fan Klub OldCat planuje szturm na wyżej omawianą giełdę (mordka)
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
Szkoda,że mieszkam przy granicy z niemiaszkami,a nie z rumburakami Na szczęście planujemy jak co roku mały wypadzik w czeskie hory i oczywiście tylko przy okazji popróbujemy
Czekaj jak ci się dostanie od pivarii.Tak jak mi się dostało.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Dobra!
Giełda w Ostrawie juz niedługo, więc kto jedzie??!!
Ja zgłaszam swoją obecność!!
1. Cyrkonia (+ Renia)
Comment
-
-
Comment
-
-
No więc OMC potwierdza!
Tylko jakoś dziwnie zamilkł kierownik wycieczki, OldCat... Czyżby Fan Club go spłoszył?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Kierownik wycieczki ustala harmonogram i pewnie rezerwuje noclegi.
No i przygotowuje Kocurzątko na spotkanie z bandą OldCat'a (mordka)
Comment
-
Comment