Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych to impreza dla prawdziwych smakoszy piwa. Po raz 8 odbędzie się spotkanie z najlepszymi browarami, które przywiozą ze sobą między 200 a 300 różnorodnych gatunków piw. Będą to 2 intensywne dni i JEDNO najlepsze miejsce pod słońcem: LUBLIN!
2024.10.11-12 - Lublin, Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
Collapse
X
-
2024.10.11-12 - Lublin, Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
- Wydarzenie
-
WWWhttps://targipiw.lublin.pl/pl/
-
FB organizatorahttps://www.facebook.com/lubelskietargipiw
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Najbliższe znane mi imprezy piwne to:-
WRZESIEŃ 2024
13-14 - CIESZYN - Cieszyńska Jesień Piwna
PAŹDZIERNIK 2024
05 - TUREK - 1 Giełda Birofilów
05 - MILICZ - October Fest
11-12 - LUBLIN - Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych
...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Byłem, poprzyglądałem się, popróbowałem. Ludzi (oczywiście, na oko, więc ocena subiektywna) chyba nieco mniej niż na poprzednich edycjach.
Nie czepiałbym się, ale chyba ta formuła się wyczerpuje. Stosunkowo mało publiczności "nowej", nie bir gików i ludzi niezwiązanych...-
Channel: Festiwale piwne
-
-
Zapraszam na Lubelskie Targi Piw Rzemieślniczych! To pierwsza taka impreza w Lublinie.
Jakie browary przyjadą? Do tej pory ogłosiliśmy:
- AleBrowar
- Browar Widawa
- Trzech Kumpli
- Pracownia Piwa
- Spirifer
Kolejne już wkrótce!...-
-
-
Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...Start2024-11-15Koniec2024-11-16AdresGłogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
-
2024-09-22, 09:22 -
- Loading...
- Koniec listy.