powiesz konduktorowi że czeka Ciebie przesiadka w Ząbkowicach - to nawet przy opóźnieniu wstrzyma ten drugi pociąg dla Ciebie (nie żartuję)
2003.08.02 - Dzień Jesenika - [będzie kilka browarów czeskich i słowackich]
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
u Gośki znajdzie się miejsce wolne dla szanownej Pani Prezes- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Uwaga uwaga, w konkursie na nocleg wygrała Gośka! Tylko Art, czy ona o tym wie?
Comment
-
-
ciiiicho, bo się wyda i znowu dostanę pantoflem po łbie
aha co do moich oczekiwań na zgłoszenia po bilety do Jesenika und zurueck - przesuwam ultimatum na środę, godz. 10.00 (tak jadę po nie dopiero wtedy).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
za jakiś kwadrans wyjeżdżam, więc jak ktoś ma ochotę jeszcze na bilety niech dzwoni - 501334290. choć nie gwarantuję że będę miał zasięg
a co do koszar - logistycy wyjechali do Iraku, tak więc nie będzie Janka czołgisty- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Przecież wiecie, że mi już Janek niepotrzebny
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
A podobno od przybytku głowa nie boliWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Małażonka napisał(a)
A podobno od przybytku głowa nie boli
Comment
-
-
Uważaj i to bardzo, bo już jestem na tropie Twoich przybytkówbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment