Z racji, że zły los namieszał i nie mogłem zagościć w Świdnicy, po krótkim namyśle i szybkich konsultacjech postanowiłem przenieść szczytną idee spotkań piwowarów amatorów do Poznania. I tak najprawdopodobniej 29.12.03 (ale to jest kwestia do ew przedyskutowania) w Galerii Piwa Koneser w Poznaniu ul. Kwiatowa 14 ok godz. 20 będzie miało miejsce 1.Integracyjne Spotkanie Wielkopolskich Piwowarów Domowych. Z poczynionych dotychczas rozmów udział mają wziąść: Crizz, Mihalh, ja i jeden nieobecny jeszcze na forum piwowar. Wszystkich innych chętnych zapraszam, prosze o komentarze i ewentualny akces do wzięcia udziału (własne piwo nie koniecznie wymagane ale jak najbardziej wskazane , w końcu mamy dyskutować o piwie własnej roboty i przy piwie własnej roboty)
Właściciel Galerii Piwa Koneser z przyjemnościa użyczy nam miejsca, ale żeby dobrze to spotkanie przygotować z małeym wyprzedzeniem trzebaby znać dokładną liczbę chętnych. Dlatego oczekuję zgłoszeń.
Wszelkie pytania i uwagi jak najbardziej wskazane
Właściciel Galerii Piwa Koneser z przyjemnościa użyczy nam miejsca, ale żeby dobrze to spotkanie przygotować z małeym wyprzedzeniem trzebaby znać dokładną liczbę chętnych. Dlatego oczekuję zgłoszeń.
Wszelkie pytania i uwagi jak najbardziej wskazane
Comment