Od bodaj 14 lat planuje wyjazd na tą imprezę, która wydaje mi sie byc tym czym np Mekka dla muzułmanów i zawsze cos staje na przeszkodzie. Może cholipa w tym roku wypali. A może dałoby sie zorganizowac jakiś zbiorczy (czytaj tańszy) wyjazd forumowy. Prosze o opinie, sugestie i komentarze jak coś takiego można by jak najtańszym kosztem zorganizować i czy wogóle byłby ktos na taką zbiorówke chętny
2004 - Oktoberfest
Collapse
X
-
2004 - Oktoberfest
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak
-
-
-
Bilet Wrocław - Monachium to tylko jakieś 500 PLN. Jesteś po 1 godz. i 25 minutach na miejscu. Można by się wybrać.
Comment
-
-
mylisz się w całej rozciągłości- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Autostopem wyjdzie duuużo taniejpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
pjenknik napisał(a)
Bilet Wrocław - Monachium to tylko jakieś 500 PLN. Jesteś po 1 godz. i 25 minutach na miejscu. Można by się wybrać."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Panowie spokojnie. Temat wyjazdu do Monachium też mnie męczy.
Widzę to mniej więcej tak. Zbiorę paczkę kumpli, wynajmę busa i w drogę. Wrocław (jestem z Kujaw) - Pilzno - Praga - ? - Monachium.
Na forum oczekuje dobrych rad. Co zwiedzić (browary), gdzie się przespać (tanio), jak jechać, jakie są ceny, mile widziane kontakty - szczególnie te w Niemczech. Oczywiście za rady typu 500 zł w 1,5 godziny dziękuję. Liczę na dobre rady doswiadczonych kolegów. Może uda się wyjechać i wtedy ja podziele się uwagami.
A może osoba, która juz tam była opisze wypad?
Comment
-
Comment