2004.03.26 - 2004.03.28 - Międzynarodowe Targi Turystyki GLOB

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9865

2004.03.26 - 2004.03.28 - Międzynarodowe Targi Turystyki GLOB

Międzynarodowe Targi Turystyki, Sprzętu Turystycznego i Sportowego GLOB 26-28.03.2004

W ostatni weekend odbyły się w Katowicach Targi Turystyki. Wspominam o tych targach dlatego, że miały na nich swoje stoisko Browary Tyskie, oferujące zwiedzanie. Ja na stoisko zawitałem. I otrzymałem nieco upominków: Podkładkę do pisania, podkładkę pod mysz i kufelek 0,33l. W sobotę i niedzielę można było otrzymac nieco bogatrze zestawy niż ten mój, zgłaszając się na stoisku browarów, w samo południe z piątkowym wydaniem Gazety Wyborczej (pierwsze 5 osób). Ja byłem 6-ty ale spojżałem miłej pani głeboko w oczy i udało się.

Akcentów piwnych było więcej. Np region Walonii (Belgia) oferuje zwiedzanie kilku browarów. W tej sprawie mam otrzymac szczegóły takiej wyprawy.

No i dzięki Targom znowu dowiedziałem się odrobinke na temat dawnego browaru w Katowicach Szopienicach.

Międzynarodowe Targi Katowickie. Blisko 30 imprez targowych o charakterze branżowym rocznie. Ponad 4500 firm z całego świata i ćwierć miliona potencjalnych klientów.
    Last edited by adam16; 2004-03-31, 14:57.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
  • breslauer
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 2690

Odp: Międzynarodowe Targi Turystyki, Sprzętu Turystycznego i Sportowego GLOB

adam16 napisał(a)
    ... nieco bogatrze zestawy ...

No i dzięki Targom znowu dowiedziałem się odrobinke na temat dawnego browaru w Katowicach Szopienicach.

http://www.glob.mtk.katowice.pl/
    I stałeś się na pewno bogatszy o wiedzę na temat browaru w Szopienicach ...

Comment

• adam16
      • 2001.02
      • 9865

oj literówki
      Browar Hajduki.
      adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• PiwoszkaTyska
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2003.08
        • 69

Ta miła pani, którą obdarowano spojrzeniem to chyba byłam...ja)

Comment

• adam16
          • 2001.02
          • 9865

PiwoszkaTyska napisał(a)
          Ta miła pani, którą obdarowano spojrzeniem to chyba byłam...ja)
          łałłłł!!!
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
          X