Słyszałem o płytach DVD, nie tylko cenzuralnych.
2004.08.14 - Zwiedzanie: Siemianowice
Collapse
X
-
pwolak napisał(a)
Były, były. Szarańcza rzucająca się na nie została nawet uwieczniona na zdjęciu
A właścisielowi Browaru należą się naprawdę słowa uznania za chęci i starania.Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Krzych15 napisał(a)
Adam16 wnietypowej sytuacji.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
no i znalazł się nocny marek, który dodał zestaw zdjęć...
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Bardzo dziękuję wspólnie z Mggyczką Adamowi16 za zorganizowaie wspaniałej wycieczki i zaopiekowanie się naszą ekipą w czasie późniejszym
Naczelnik nam co prawda nie zamówił odpowiedniej pogody, ale i tak było wesoło
No i oczuywiście wielkie podziękowania należą się włodarzom browaru za umożliwienie nam obejrzenia browaru, z którego mam nadzieje za lat kilka popłynie znowu ciemne piwo!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
Naczelnik nam co prawda nie zamówił odpowiedniej pogody, ale i tak było wesoło
Na przyszłość proszę informować z kilkudniowym wyprzedzeniem, gdzie i jaka pogoda ma być. Tych kilka dni pozwoli na przedsięwzięcie odpowiednich kroków, coby towarzystwo miało tak jak atrakcje, zapewnioną także pogodęPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Naczelniku. To ja zamiawiam na cały rok z góry pogodę w Chorzowie
Co do podzięgowań - moja rola ograniczyła się tylko do wykonania kilku telefonów. Więc nie ma za co.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ależ Adamie stoczyliśmy już debatę na ten temat i ustaliliśmy, że jest za co. Więc twoje zdrowieŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment