W tym temacie będę zamieszczac szczegóły na temat zwiedzania browaru w Siemianowicach. Mam nadzieję, że już niedługo takowe się pojawią.
2004.08.14 - Zwiedzanie: Siemianowice
Collapse
X
-
2004.08.14 - Zwiedzanie: Siemianowice
Last edited by adam16; 2004-07-07, 11:20.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DTagi: brak
-
-
Trzeba zacząć myśleć poważnie o tym zwiedzaniu. Tak jak poprzednio pytam więc o daty jakie Wam pasują?
U mnie w grę wchodzi 7-my albo 14-ty, ewentualnie 28-my sierpnia.
Chyba, że wolicie wrzesień.
Pomyślcie do niedzieli, poniedziaku. Potem zaczynam się umawiać z wlaścicielem browaru.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
jeżeli da radę 14.VIII - to ja się piszę, inne weekendy mi nie pasują(obiecuję że wstanę na czas tym razem )- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No to będę gadać w sprawie 14-go sierpnia. Tylko muszę się dodzwonić bo chwilowo nikt nie odbiera.
Myślę, że na 10 rano każdy dojedzie?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
czy lądując na dworcu Katowice o 7.47 da radę dotrzeć do Siemianowic na 10.00?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
czy lądując na dworcu Katowice o 7.47 da radę dotrzeć do Siemianowic na 10.00?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
jeśli tak, trzeba będzie wysiąść w Chorzowie w razie czego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
jeśli tak, trzeba będzie wysiąść w Chorzowie w razie czegoBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Teraz czekam do poniedziałku. Wstępnie właściciel się zgadza, ale ostateczną odpowiedź da właśnie w poniedziałekBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
SOBOTA, godz 10.00 meldujemy się pod browarem w Siemianowicach.
W razie pytań/problemów dzwonić do mnie na tel 501-539-033.
Możemy się umówić na spotkanie w Katowicach, w okolicach dworca PKP powiedzmy okolo 9.00 albo jeszcze lepiej 8.45. żeby mieć pewność, że dotrzemy na miejsce na czas.
[Art: pozwoliłem sobie na poprawienie dnia, za zgodą Autora]Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment