ja się też dopisuję, ale nie wiem jeszcze czy sam czy też nie.
2004.08.14 - Zwiedzanie: Siemianowice
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
z budzikami nie miewam problemu. gorzej z osobą, która ma zostać przez ów budzik obudzona- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Art by sobie zażyczył 3 sztuki, jeśli Celta pleców to nie wykończy oczywiście
aha 1, jeśli ktoś ma ochotę na Namysłowy albo Głubczyce, niechaj daje znać na PW.
aha 2, czy w okolicy gdzieś można zakupić portera strzeleckiego?
Aha 3, przejedzim najprawdopodobniej samochodzikiem najprawdopodobniej w trójkę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
...Aha 3, przejedzim najprawdopodobniej samochodzikiem najprawdopodobniej w trójkę.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
celt_birofil napisał(a)
Lista zamówień zostaje zamknieta - portery 3. Dam radęLast edited by adam16; 2004-08-13, 15:34.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
No i dokonało się. Już po wycieczce. Browarowicze wraz z grupą z tyskiego Kufelka, siedzą zapewne na kanapach i oglądają na DVD niespodziewane bonusy po zwiedzaniu browaru w Siemianowicach. Szczegóły i fotki pewnie wkrótce się pojawią. Ja mam tylko małą prośbę do wycieczkowiczów - Kto był niech prześle do mnie info na PW bo się trochę gubię kto zacz.
A kto nie był, chyba ma czego żałować.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
adam16 napisał(a)
...
A kto nie był, chyba ma czego żałować.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Podziękowanie
A teraz trochę oficjalniej. Otóż należą się wielkie słowa podziękowania panu Jerzemu Łazarczykowi, za możliwość zwiedzenia najpierw browaru w Raciborzu, teraz browaru w Siemianowicach i za zaproszenie na przyszłość. Myślę, że go nie zawiedziemy.
I jeszcze podziękowania za Jego cierpliwość do nas w czasie, kiedy porozłaziliśmy się po browarze w poszukiwaniu gadżetów, nie koniecznie piwnych.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment