2004.08.14 - Zwiedzanie: Siemianowice

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    2024.09.07 - Namysłów - zwiedzanie browaru i trochę historii
    ART
    Kto nie miał jeszcze możliwości odwiedzenia browaru Namysłów, w sobotę, 7.09 może zerknąć co tam pod auspicjami Grupy Żywiec dzieje się na miejscu.

Ale ciekawsze może być to, że prowadzący bardzo aktywnie profil Kocham Opole & Opolskie - Damian Ruszała z ekipą, będą prezentować...
    2024-09-03, 19:53
  • heckler
    Czechy, Višňové, Višňové 148, Zmolský pivovar
    heckler
    Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
    Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
    Na szczęście ulica przy...
    2024-06-25, 08:09
  • dadek
    Czechy, Nošovice 238, Pivovar Radegast
    dadek
    Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
    2023-11-09, 20:59
  • dadek
    Czechy, Luhačovice, Družstevní 142, Lázeňský pivovar/Restaurace U koňa
    dadek
    Znane uzdrowisko na wschodniej Moravě doczekało się w tym roku swojego browaru. Powstał on blisko luhačovického zámku (czyli pałacu) z 1738 roku, w przemysłowej przybudówce do budynków restauracji i pensjonatu "U koňa". Przyjeżdżając do Luhačovic pociągiem mijamy ten kompleks...
    2021-12-20, 01:37
  • pebejot
    Siemianowice Śląskie, Chopina 14 (Park Miejski), Browar Pałacowy
    pebejot
    Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
    Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....
    2021-10-22, 18:25
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...