2005.08.05-07: 9. Międzynarodowy Berliński Festiwal Piwny
Collapse
X
-
A czy na festiwalu w Berlinie można było zakupić jakieś ciekawe ręczniki barmańskie ??
Comment
-
-
-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika clarq(...) Niestety nie było żadnych ręczniczków
Comment
-
-
Były ręczniki, były.
Jeden z nich nawet kupiłem kol. Abernackiej. Z browaru "Rader":
Widziałem też rosyjską Bałtikę i wiele, wiele innych...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika clarq... Na Festiwalu można było kupić oprócz szkła także ... słomiane czapeczki chińskie (takie stożkowate) Niestety nie było żadnych ręczniczków
Czyli pierwsza bytność zamierzona, druga przypadkowa, trzeciej raczej na pewno nie będzie.
PS
Ręczniczków też nie widziałem"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannPS Ręczniczków też nie widziałem
Mozliwości jest kilka: albo mi te ręczniki się przyśniły, albo byłem na innym Festiwalu, albo sam je zrobiłem, albo ktoś mi je podrzucił albo milion sto tysięcy jeszcze innych wariantów.
Sprawa zaczyna być poważna! No bo skoro już dwie osoby twierdzą, że ręczników tam nie widziało, a ja nadal tkwię w jakimś dziwnym uporze, że je widziałem to znaczy, że ich tam nie było, a ja fiksuję!
Co do kapeluszy to na dworcu Ost Banhof były w cenie 1 EU, a na Festiwalu 2 EU - ale, zastrzegam, to też mogło mi się tylko przyśnić!
Comment
-
-
Proponuję powołać do tego celu komisję śledczą Ta sprawa musi być wyjaśniona!
W następnym roku sam się wybiorę do Berlina i przekonam się jakie perełki można wyrwać z tej imprezy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaProponuję powołać do tego celu komisję śledczą Ta sprawa musi być wyjaśniona!
W następnym roku sam się wybiorę do Berlina
Po drugie: Niemcy jak Białorusini mogą Cię nie wpuścić do siebie, bo śledztwo przeprowadzą sprawnie we własnym zakresie. Po co im konkurencja?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivaria(...)
Po drugie: Niemcy jak Białorusini mogą Cię nie wpuścić do siebie, bo śledztwo przeprowadzą sprawnie we własnym zakresie. Po co im konkurencja?
Comment
-
-
I ja tam byłem (całe trzy dni). Wursta tam jadłem, moc piwa piłem. Impreza imponująca (Chmielaki, na których bywałem co roku to po prostu festynik, na którym nie ma żadnego wyboru). Udało mi sie spróbować około 30 piwek. Niestety impreza ta ma jedną podstawową wadę (jak dla mnie). Ceny!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika clarqOto pierwsze 5 zdjęć: Na pierwszym jest kawałek głowy Izusia . Ręka mi drgneła Zdjęcia nie są najlepszej jakości, ale da sie conieco zobaczyć
Jak dla mnie to zmalała ilość egzotyki w porównaniu z poprzednimi dwoma latami.Prawie nic nie było z obu Ameryk i Australii z Oceanią,Afryka i Azja cieniutka.Rekompensowałem to Niemcami.Łącznie przywiozłem 90 piw.Niestety znowu nic nie piłem jako kierowca.Chyba za rok trzeba się będzie zahaczyć w jakimś hotelu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzych15Co do zdjęć kloos ma rację , mało na nich festiwalu, za rok 10 imprezka jak nie będzie lepsza to z niej już rezygnuję.Jedyny plus to chyba bliskość takiej imprezy.-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
Comment