Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
2005.06.17 - Zwiedzanie Browaru w Raciborzu
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumbato jedźcie największym- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Jeszcze raz zapytam jak jedziecie, z Zor do Raciborza o 11:30 to ustalone, a później do Żywca? I czy byłoby miejsce dla mnie w wozie oraz czy macie ochotę mnie zabrać . Sprawa jest na tyle ważna iż pociągami nie bardzo idzie obskoczyc obie imprezy, na busa mało chetnych bo drogo. Więc albo sie załapię do Was albo pojadę prosto do Żywca.
Możemy zabrać jeszcze dwie osoby.
Comment
-
-
No to super, tylko PKP zawiodło mnie połączenie z Bielska do Żormam na godz 8:30 potem na 12:30 .Kicha.
Jeszcze obadałem PKS , ale w netowym rozkładzie nic nie ma z Bielska do Żor .
Tak więc z wielką przykrością , zadowolę sie zwiedzaniem browaru w Żywcu.
Dziękuję za miejsce w wozie, weźcie kogos ze Śląska lub z Raciborza do Żywca.
Z tego co widzę chetnych nie brak.
Zwalniam miejsce i jeszcze raz dziękuję za ofertę pomocy w transporcie mojej skromnej osoby. Do zobaczenia w Żywcu.Ostatnia zmiana dokonana przez mark33; 2005-06-11, 17:05.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Przepraszam, a Bielsko i Racibórz to nie Śląsk ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33...Zwalniam miejsce i jeszcze raz dziękuję za ofertę pomocy w transporcie mojej skromnej osoby. Do zobaczenia w Żywcu.
Comment
-
-
Jak będzie dość miejsc w samochodach to ja też bym sie zgłosił.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Czy lista osób jest ograniczona? Bo niewykluczone, że ja zawitam na wycieczkę w składzie dwu- lub trzyosobowym. ALe nie przysięgnę na pewno, bo obiecałem Grześkowi pomoc w czwartek, więc jeśli w czwartek dojadę do Żywca, to juz nie bedzie mi się chciało śmigać do Raciborza.
Comment
-
-
Krzysiu - spokojnie możesz przybywać.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Urlop wypisany tak więc o ile nic dziwnego się nie wydarzy to zjawię się z żoną i synem.
Browar znajduje się daleko od dworca PKS ? dysponuje ktoś mapką poglądową ?
Comment
-
Comment