I mnie dane będzie zobaczyć browar w Raciborzu
2005.06.17 - Zwiedzanie Browaru w Raciborzu
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Czy ja już pisałem,że się wybieram do Raciborza?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Mam do was prośbę, proszę kupcie mi z dwie flaszki Bizona lub Racibora. W Żywcu bym uregulował należność.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Na zwiedzanie browaru w Raciborzu bym się pisał, ale czy ktoś jedzie z Bielska lub dosiada sie po drodze, oczywiście PKP.
Comment
-
-
Było by fajnie tylko o której ruszacie z dworca, musze ustalić jakieś sensowne połączenie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AlchemychZ Żor do Raciborza jedziemy samochodem. Jeśli chcesz to spotkamy się w Żorach na dworcu PKP lub PKS i jedziemy dalej naszym powozemOstatnia zmiana dokonana przez mark33; 2005-06-09, 18:20.
Comment
-
-
już wiem że choćby nie wiem co to będę w Raciborzu. oficjalnie potwierdzam jeśli to ma się przydać w zliczaniu osób. Pytanko jeszcze małe: czy aby na pewno nie ma pks`u co by szybciej od pkp dojechał do Żywca z Raciborza?? Orientuje się ktoś może??
Comment
-
-
czy ja przeoczyłam coś czy nikt jeszcze nie poruszał kwestii godziny odjazdu z Raciborza?? Faktycznie dostać się do Żywca to jakieś kombinacje alpejskie... najszybciej można w 3 godziny w porywach do 4 oby się udało autko załatwić ech...
Comment
-
-
Ukazał się dokładny program imprez w Żywcu i w związku z tym nasuwa się kilka pytań.
Ile może trwać zwiedzanie browaru? Od tego zależy bowiem godzina wyjazdu do Żywca. A tam właściwie zaczyna się od 18-tej (przy czym dotyczy to głównie Piwowarów Domowych). Czy jest jakaś szansa "bycia" w Żywcu już o tej godzinie?
Comment
-
-
Niestety, póki co zgłosił się tylko Kangur z dwoma miejscami w aucie, z czego jedno jest wstępnie zaklepane dla mnie. Faktycznie, to spotkanie piwowarów to mnie interesuje, poznam jeszcze jakichś, których nie znam
Zythum coś o busie wspominał, Zythuś, a ile taka przyjemność, bo może faktycznie trza zbiórkę i składkę zrobić
Comment
-
Comment