Wolę się zapytać niż potem dostać po łbie - czy mogę zabrać dziecko ze sobą na zwiedzanie, czy mam sobie raczej odpuścić wyjazd
2005.06.17 - Zwiedzanie Browaru w Raciborzu
Collapse
X
-
-
Wprawdzie nie mój temat, ale: nie róbta, ludzie jaj, dyskusja była o małolatach na Zlocie, nie podciągajmy tego pod wszystkie inne imprezy, zwłaszcza tak niewinne, jak zwiedzanie browaru
Comment
-
-
Nie jest tak strasznie, o 15.18 z Raciborza, przybycie do Żywca 19.47, trochę piwa na podróż, wesoła ekipka i już Jak się zdecydujecie, to zrezygnuję z Kanguropowozu i jadę z Wami
Comment
-
-
W wiadomościach radia Tok FM dzisiaj słyszałem że jak co roku chłopaki z PKP szykują się do akcji protestacyjnej , 10 VI zapowiedziane są rozmowy i pikieta , jeśli rozmowy nie przyniosą rozwiązań problemów to w połowie miesiąca planowany jest strajk generalny w całym kraju , liczę na to że tylko na groźbach się zakończy, bo jeśli nie to będzie problem z dojazdem i do Raciborza i na giełdę.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Dokładnie jest tak jak napisałeś, jest to najlepszy czas dla PKP na straszenie strajkiem , w połowie czerwca tak właściwie zaczyna się okres urlopowy .
Najgorsze jest to że nie zawsze na groźbach się kończy, jedną giełdę odpuściłem właśnie z powodu strajku PKP , było to kilka lat temu , może bym jakoś dojechał , ale bałem się o powrót a musiałem być w pracy w poniedziałek.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWprawdzie nie mój temat, ale: nie róbta, ludzie jaj, dyskusja była o małolatach na Zlocie, nie podciągajmy tego pod wszystkie inne imprezy, zwłaszcza tak niewinne, jak zwiedzanie browaruLast edited by beny; 2005-06-06, 13:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyPotem będzie najwyżej na Ciebie :-)
Comment
-
-
Przez caly dzień ma problem z dodzwonieniem się do wlaściciela browaruBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Przestań z tym szesnastym.Przecież widzisz,że każdy woli piatek.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment