Ty się ciesz, że do Raciborza i Żywca wogóle jeszcze pociągi dojeżdżają
2005.06.17 - Zwiedzanie Browaru w Raciborzu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl1. Drugie miejsce już zajęte,
Comment
-
-
To się przyznam bez bicia- to drugie miejsce w kangurowozie to dla mnie.
Lista obecności:
1.Marusia
2.AhumbaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sopistaTo rozstrzygnijmy to do końca (w poniedziałek chcę kupić bilety). Adam, podpowiedz o której powinniśmy wyjechać koleją, aby i pozwiedzać (a i wąsy przy tym umoczyć, kto je ma rzecz jasna) i spokojnie dojść do PeKaPe.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Może jednak przyjechać troszke wcześniej do Raciborza i rozpocząć zwiedzenie też trokszkę wcześniej. Rozumiem, że nie wszystkim chce się wcześniej wstawać, ale może ten jeden raz
Rozkład jazdy pociągów z Warszawy i Wocławia da się jakoś dopasować"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyMoże jednak przyjechać troszke wcześniej do Raciborza i rozpocząć zwiedzenie też trokszkę wcześniej. Rozumiem, że nie wszystkim chce się wcześniej wstawać, ale może ten jeden raz
Rozkład jazdy pociągów z Warszawy i Wocławia da się jakoś dopasować
Wcześniejsze połączenie to wyjazd 4,40 i 2 przesiadki i nie za bardzo mi pasi.
Jeśli to burzy innym plany, to ja nie muszę zwiedzać Raciborza i od razu uprzedzam niejasności - nie będę miał do nikogo o to pretensji w przypadku przeniesienia tej części programu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaWybacz, ale wyjeżdżam o 7,00.
Wcześniejsze połączenie to wyjazd 4,40 i 2 przesiadki i nie za bardzo mi pasi.
Jeśli to burzy innym plany, to ja nie muszę zwiedzać Raciborza i od razu uprzedzam niejasności - nie będę miał do nikogo o to pretensji w przypadku przeniesienia tej części programu.
Mój post odnosił sie do tego, iż parę osób chciało zwiedzać browar i być wcześnie w Żywcu.
Za spotkanie"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Zawsze ktoś będzie musial się dostosować. Myśle, że już i tak za póżno na zmianę godziny zwiedzania. Więc pozostajemy przy 13.00 - zgoda?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Arzy a Ty możesz wziąć pasażerów. Jeszcze ktoś i może się wszyscy byśmy zabrali samochodami do Żywca.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaArzy a Ty możesz wziąć pasażerów. Jeszcze ktoś i może się wszyscy byśmy zabrali samochodami do Żywca.
Chciałem dać znać w przyszłym tygodniu, ale jak zostałem wywołany do tablicy to napisałem to co napisałem"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
To gdyby się znazazło miejsce to pamietaj o mnieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AlchemychOk 11.30 chcielibyśmy wyjechać
Comment
-
-
Ja i Maggyk piszemy się na zwiedzanie - jeśli uda się nam pojechać samochodem. wtedy ewentualnie możliwe że jakieś miejsce w aucie by się znalazło zależnie od tego jak się upakujemy i jakim samocodem będziemy jechać.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment