Naprawdę warto było,jestem pod wrażeniem kapitalnego piwka jakie tam się warzy!Piwo Bizon które nabyłem w pobliskim sklepie równie dobre jak nie lepsze od tego z beczki!Wrażenie zrobił na mnie również fascynat który nas oprowadzał,przemiły gość który naprawdę zna się na rzeczy.Kiszot co masz na myśli twierdząc że niektórzy nie potrafili się zachować(może czegoś nie zauważyłem)???
2005.06.17 - Zwiedzanie Browaru w Raciborzu
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GregorianKiszot co masz na myśli twierdząc że niektórzy nie potrafili się zachować(może czegoś nie zauważyłem)???
Dziękuję Adamie za Twoje poświęcenie w organizację wycieczki - było przednio - szkoda że tak krótko mogliśmy być- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Brawa dla Browaru w Raciborzu!
Duże podziękowania dla ogranizatora, właściciela Browaru i naszego Przewodnika. Brawa za udostępnienie prawie wszystkich interesujących zakamarków browaru! Życzę powodzenia i rozwoju, kilka zdjęć potwierdza, że warto było przyjechać na zwiedzanie:
Comment
-
-
Dziękowałam w temacie o Żywcu co prawda, ale podziękuję i tu. Adamie 16 dziękuję z całego serca za wycieczkę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Adamie za możliwość dzięki Tobie zwiedzenia browaru w Raciborze możesz teraz używać nika pt.
Adam XVI Wielki.
Twoje zdrowieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment