Cóż wszyscy jeżdżą do Jasenika, a nikt do Berlina.
2005.08.06-07: Jesenik, Czechy, Święto piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika clarqCóż wszyscy jeżdżą do Jasenika, a nikt do Berlina.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika clarqCóż wszyscy jeżdżą do Jasenika, a nikt do Berlina.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Wszyscy ? ( na obecną chwilę to chyba 4 osoby ).
Comment
-
-
Ziomku, Wrocek w zestawie na 90% 7-mio osobowym rusza dopiero rano w sobotę, no i na 100% nie z Tychów Ale - do zobaczenia w Jeseniku!
Comment
-
-
Takeśmy sobie gadali z Tabletka i CarlBergiem i wydumaliśmy, że jeśli w sobotę pogoda będzie pod psem (tzn. jeśli będzie padał deszcz) to olewamy Jesenik (wszak tam imprezka odbywa się na powietrzu, zatem przy deszczu kiepskawo by było) i jedziemy bezpośrednio do Marcopoloka.
Comment
-
-
Ja tam z cukru nie jestem ... wierzę, że tylko trochę popada ( patrz prognoza dla Jesenika ), nie będę sobie odmawiał tej piwnej przyjemności...
W dzień imprezy w Nydku też straszono wielkim deszczem a tylko pokropiło i było na " 102 ".
Jak pochód to pochód - trzeba iść !
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33Niestety nie dam rady się urwać do Jesenika, żonce też się coś od życia należy a do dawna rezerwowała nadchodzący wekend.
Zażyje trochę wody i odpocznie sobie, a my pójdziemy na piwo.
Ja już prawie wyjeżdżam, a czy dojadę to już inna sprawa !?
Comment
-
-
Leje jak z cebra, ale twardzielska wycieczka do Jesenika się szykuje Mam nadzieję, że w górkach będzie trochę bardziej sucho, bo jak tak ma naparzac cały dzień i to ognisko u Marcopoloka chyba pod dachem zrobimy
Za pół godziny startuję
Comment
-
-
Czekamy więc na prezenty z Czech i spotykamy się u Marcopoloka. A w sprawie pogody to się nam ostanio Naczelnik rozleniwił. W końcu to jego sekcja. No Naczelny a może by tak jakieś słoneczko, tylko nie tak, jak ostatnio. Proszę bez zbytnich upałów.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment