Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelka
2005.08.19(!) - Dzień otwartych drzwi browaru Dobruška
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykW wyżej wymienionych terminach nas raczej w Czechach nie będzie, w związku z tym poprosiłam współwłaściciela o indywidualne oprowadzenie po browarze w dowolnym terminie między 22.08.2005 a 27.08.2005. W tej chwili czekam na jego odpowiedź.
Także czekam na propozycje do wtorku do 12.00 i na chetnych. Proszę o konretną olość osób, bym mogła Pana Ladislava przygotować.
Nam najbardziej odpowiadałby chyba czwartek 25 sierpnia.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykDostałam odpowiedź, iż termin możemy wybrać dowolnie, natomiast po godzinie 13.00.
Także czekam na propozycje do wtorku do 12.00 i na chetnych. Proszę o konretną olość osób, bym mogła Pana Ladislava przygotować.
Nam najbardziej odpowiadałby chyba czwartek 25 sierpnia.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Śpieszę z odpowiedzią bo już się dowiedziałam co i jak.
Jednak nie dam rady pojechać po tym weekendzie. Będę próbowała dostać się do Dobruski 19stego bo akurat weekend planuję w Polanicy. Będę ruszać z Wrocławia albo z Bytomia. Zależy gdzie się ulokuję w czwartek. Moje plany są bardzo płynne.
Comment
-
-
Coś nie ma chętnych wnioskuję zatem, iż z Artem będziemy mieć indywidualne zwiedzanie
Jako, że niektórzy wybierają się w innym terminie to może ich zainteresuje nocleg w Dobrušce. Dostałam od Pana Ladislava z browaru namiary na ośrodek:
Univerzita Karlova v Praze
Ústav jazykové a odborné přípravy
Studijní středisko Dobruška
Solnická 777
518 17 DobruškaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment