Drugi Międzynarodowy Festiwal Piwa im. Jana Heweliusza w Gdańsku jest planowany na 28.04.2006-03.05.2006.
2006.04.28-05.03 - Międzynarodowy Festiwal Piwa im. Jana Heweliusza w Gdańsku 2006
Collapse
X
-
Zapowiada sie bardzo symaptycznie. 14 browarów belgijskich plus do tego zestawu firma Bordopol ze swoim sztandarowym produktem :Weihenstephan. Ta trzeba być
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaZapowiada sie bardzo symaptycznie. 14 browarów belgijskich plus do tego zestawu firma Bordopol ze swoim sztandarowym produktem :Weihenstephan. Ta trzeba być
Comment
-
-
Szkoda, że na stronie festiwalu nie ma forum w którym można wyrazić swoje odczycia co do Festiwalu. Chciałem wysłać też zapytanie-bo jest taka możliwość, ze strony-niestety nie można. A chciałem się zapytać czy w tym roku będzie możliwość zobaczyć i napić się piwa z polskich małych i średnich browarów czy po raz drugi będzie to festiwal dwóch koncernów. Jak to ma być festiwal, na podstawie koncerniaków Heinekena i Calsberga (ze strony polskiej) to ja dziękuje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalJak to ma być festiwal, na podstawie koncerniaków Heinekena i Calsberga (ze strony polskiej) to ja dziękuje.
Ceny za stoiska sa tak duże że polskich małych i średnich na to nie stać
Comment
-
-
Szkoda, że termin tej imprezy pokrywa się z giełdą w Białej.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Niedokońca. Przecież giełda w Białej jest 29.IV a festiwal będzie trwał do 3.V.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piotrratMasz rację !.
Ceny za stoiska sa tak duże że polskich małych i średnich na to nie stać
Mimo Waszych racji zamierzam być na festiwalu, głównie z powodu pszeniczniaków z beczki. Dzięki tym pszenicom wspominam dobrze zeszłoroczny festiwal. Wcześniej nie piłem tylu weizenów w wersji beczkowej.
Comment
-
-
Kolejny browar zapowiedział swoją obecność na festiwalu ajest nim....TRAPPISTEN VAN WESTMALLE Już się nie mogę doczekać (oby tylko było z beczki)
Comment
-
Comment