Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec
2006.04.28-05.03 - Międzynarodowy Festiwal Piwa im. Jana Heweliusza w Gdańsku 2006
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaMoże dlatego, że nie ma w naszym kraju podobnej imprezy w takim wydaniu.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironNo co za wypowiedź - same konkrety
Gdybyś czytał dokładnie moje powyżej zamieszczone posty do dowiedziałbyś się jakie atrakcje są przewidziane
Comment
-
-
Gdybyś grzecznie odesłał Żywca do odpowiedniego postu (postów) pisząc ich numer, zamiast pisać jakieś komunały, to poprzedniego mojego wpisu w tym temacie by nie było, a tak nabiłem sobie dwa posty
Zdrowie Marciniebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Wydaje mi się że kol. Żywca potraktowałem w sposób grzeczny. Jesli nie to najserdeczniej go przepraszam. Z drugiej zaś strony po co miałem wypisywać numery postów dot. konkretów jeśli cały ten temat liczy raptem jedną stronę a nie np. 5?
Comment
-
-
No dobra - może trochę się czepnąłem (no to już trzeci post nabity), ale prośba Żywca była o napisanie czemu jest ta impreza taka super. To może zostawiając powyższe posty i odsyłanie do nich, fajnie by było, jakbyś Marcinie napisał jak było rok temu, lub zamieścił odnośnik, jeśli zeszłoroczna impreza była już zrecenzowana. Tak sobie tylko głośno myślę, obiecując przy okazji już więcej nie zaśmiecać tego tematu.
Zdrówko i udanej imprezybigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
A wiec dobrze. Dla osób, które w tamtym roku nie miały sposobności pojawić się na Festiwalu Piwa im. Jana Heweliusza a chciałby by w tym roku się pojawić, lecz się wahają oto link do recenzji i fotek zeszłorocznego Festiwalu: http://www.browar.biz/forum/showthre...=festiwal+piwaOstatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2006-03-10, 12:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ŻywiecNapisz dlaczego jest taka super...?
Bo byłem tam w zeszłym roku i na 1000% będę w tym. Jeszcze nigdy nie widziałem tylu różnych piw w jednym miejscu - poza marketem (a teraz ma być jeszcze więcej), poza tym super klimat i spokój, bo podczas całego festiwalu nie było ani jednej rozruby-tak powinno być na każdej imprezie tego typu, człowiek idzie się pobawić, pooglądać i nie boi się że dostanie butelką w głowę.
Zapraszam wszystkich do Gdańska i -my za to
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal... A chciałem się zapytać czy w tym roku będzie możliwość zobaczyć i napić się piwa z polskich małych i średnich browarów ...
Cytat ze strony festiwalu:
"30 kwietnia - niedziela - Małe Jest Piękne - czyli Dzień Browarów Lokalnych
- gospodarzem dnia będzie prezes Andrzej Olkowski ze Stowarzyszenia Browarów Lokalnych.
Tego dnia zaprezentujemy kilkadziesiąt marek piwa, produkowanych przez małe i średnie browary z całej Polski.
Będzie to też Dzień Muzyki Country i Folk ..."
Comment
-
-
No to świetnie-tegom chciał Oby to wypaliło i było tych browarów kilka/kilkanaście. No i żeby nie okazało się że poznać je będzie można tylke z odległości, chętnie posiedziałbym przy takich LANYCH piwkach przez cały czas pobytu. Trzymam kciuki za to!
Comment
-
-
Kolejna piwna niespodzianka pojawi się na Festiwalu. A jest nią czeski "Pivovar BON"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ludojadi wez tu żonie wytłumacz, ze 3 dni bedziesz na rauszu chodzil po miescie, chyba nie zrozumie tego kobiecina ;-)
LudŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykZawsze możesz ją wziąść ze sobą i obydwoje będziecie na rauszu spacerować.
Maggyk masz zupełną rację
Jestem "żywym" przykładem, że się da ........
Kilka dni przekonywania i udało się
Razem z moją ładniejszą połową zameldujemy się w Gdańsku i obydwoje na rauszu spacerować mamy zamiar
Comment
-
Comment