Jak w tytule - 28 stycznia wręczony zostanie medal Piwo Roku 2005 dla piwa Perła Mocna z Lublina. Spotkanie z tej okazji odbędzie się w Łodzi. Tytuł przyznaje Bractwo Piwne na podstawie wyników konkursów piwnych danego roku.
2006.01.28 - Piwo Roku 2005 Bractwa Piwnego
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNich ktoś zmieni w tytule datę na 2006 z łaski swojej
A możesz mi wytłumaczyć dla czego??
Najczęściej konkursy tego typu są z datą wsteczną. Przecież wybiera sie produkt roku ubiegłego roku a nie tego. Skąd mają wiedzieć teraz konsumenci jakie im piwo zasmakuje w tym roku. Jest ta sama analogia co do konkursu "piwo roku browar biz".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNajczęściej konkursy tego typu są z datą wsteczną. Przecież wybiera sie produkt roku ubiegłego roku a nie tego. Skąd mają wiedzieć teraz konsumenci jakie im piwo zasmakuje w tym roku.
Może więc marketing Perły próbował już - zakulisowo - wpłynąć na Shlangbaumabla bla bla
Comment
-
-
Piwo Roku 2005 - Łódź, 28.01.2006 r.
Jakoś nie znalazłem wzmianki o tej imprezie na forum.
Uroczystość nadania tytułu Piwo Roku 2005 zorganizowana została w Łodzi przez Bractwo Piwne, stąd dokładne informacje na jej temat znajdziemy właśnie na stronie Bractwa. Laureatem tegorocznej edycji konkursu została Perła Mocna z Lublina. Browar promował się znakomicie: do wyboru była Perła Chmielowa i Mocna, lana w firmowe szkło (a nie jakieś tam plastiki), które dziwnym trafem w wielu przypadkach wędrowały do toreb degustatorów
Impreza godna uwagi z dwóch powodów: po pierwsze jest kolejną piwną imprezą w naszym kalendarzu, po drugie stała się spontanicznym miejscem spotkania chyba całej łódzkiej grupy forumowej.
Za świetne towarzystwo i mile spędzony czas chciałbym podziękować wszystkim, którzy byli obecni i zasiedli w forumowym "kółku dyskusyjnym".
No i padł pomysł reaktywowania "Łódzkich Warsztatów Literackich"
Comment
-
-
Moja kolekcja: wozy konne, bociany i latarnie morskie
www.beercoasters.glt.pl
Masz podstawki z wozami konnymi, bocianami lub latarniami morskimi? Daj mi znać.
Comment
-
-
-
W Łodzi byłem i Perłe piłem, była pyszna.
Spotkałem kilku forumowiczów, z którymi udało mi się zamienić kilka słów.
Podsumowując krótko impreze mogę stwierdzić, że jest coraz lepiej organizowana. Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie jeszcze lepsza i jeszcze większa i że zostanie zauważona przez media."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyi że zostanie zauważona przez media.
Comment
-
Comment