2006.07.07 - Święto Piwa, Częstochowa, Pub Oslo
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Impreza przesunięta na 30.06.2006.
Miejmy nadzieję, że wyjdzie to na lepsze imprezie ."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Ze względu na Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej impraze kolejny raz zmienia termin.
Ostateczny termin to
07.06.2006r. jest to piątek.
Jeżeli uda sie do tego czasu wydać kasiążkę o Kmicicu to będzie również promocja w/w.
Na spotkanie ma przybyć autor, nie zależnie od tego czy będzie wydana książka czy nie. Planowany jest również pokaż filmu o browarze.
Reszta w miarę załatwiania spraw.
Serdecznie zapraszamy"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
chodzi o 7. czerwca czy 6. lipca?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTchodzi o 7. czerwca czy 6. lipca?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTchodzi o 7. czerwca czy 6. lipca?
7 lipca 2006
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaChyba ani o jedno, a ani o drugie, stawiam na 07.07.2006"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Tak sie zastanawiam czemu takie imprazy organizuje się w piatek a nie w sobotę?No chyba,że w Częstochowie wszyscy pracuja na rano.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTak sie zastanawiam czemu takie imprazy organizuje się w piatek a nie w sobotę?No chyba,że w Częstochowie wszyscy pracuja na rano.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotTak sie zastanawiam czemu takie imprazy organizuje się w piatek a nie w sobotę?No chyba,że w Częstochowie wszyscy pracuja na rano.
Najpierw nie pasowało browarowi (proszę nie pytać o szczegóły ), potem nikt nie wziął pod uwagę MŚ w piłce, a teraz pierwszy nabliższy wolny termin to 7 lipiec. 8 i 9 lipiec to wileki koniec MŚ.
Lipiec i sierpień - wakacje, a jak wakacje to sezon ogórkowy w kanjpach."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelTak. U nas jest wszystko zorganizowane w ten sposób, aby wolnym wieczorem kto zechce się modlił, a kto zechce pił piwo. Ręka podana mieszkańcom.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
wstępny program imprezy
1. Krótka historia Browaru przedstawiona przez prof. Złotkowskiego
2. Promocja książki o historii browaru
3. Projekcja filmu o browarze
4. Spotkanie z obecnym właścicielem browaru panem Lusem
5. Spotkanie z wieloletnim dyrektorem browaru panem Wesołowskim
6. Spotkanie z piwowarami browaru - pani Bugała i pan Warzyszyński
A ponadto:
1. Wystawa pamiątek po browarze
2. Konkurs wiedzy o browarze „Kmicic” i nie tylko
3. Konkurs piwny – „Poznaj piwo”
4. Degustacja piw opartych na recepturze browaru „Kmicic”
5. Dyskusje przy piwie o piwie
Serdecznie zapraszamy"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Brzmi fajnie, muszę pogadać z Artem A na którą przewidywany jest początek imprezy?Last edited by Maggyk; 2006-06-23, 10:25.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment