Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
2006.07.07 - Święto Piwa, Częstochowa, Pub Oslo
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk...Hmm a co do transportu - to są pociagi, co prawda będziesz musiał się przesiadać, ale to przecież wielka frajda i jeszcze możesz odwiedzić Spiż w KatowicachBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Może do tego Spiża to i mnie udało by się wpaćś na parę chwil.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumWpadnę tam chyba z Agnieszką, jej bratem i może Ojcem, bo są zainteresowani. Mam pytanko: Trzeba coś uiścić za wstęp lub mieć zaproszenia z Bractwa?
e-prezes: ja jadę raczej pociągiem. Zabierasz się ze mną
jeżeli chcesz siedzieć to daj znać"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumW takim razie daję znać Będę w 4 osoby, ale dwie się liczą + e-prezes jeżeli pojedzie więc proszę o 3 miejsca"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumNo to masz Smoczą Głowę"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum...
e-prezes: ja jadę raczej pociągiem. Zabierasz się ze mną
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyWnioskując z mapy, z dworca do Oslo można się spokojnie doczłapać w 15min. Mam rację?
Jeśli tak, to można się tam spodziewać slavoya o, lub tuż po godzinie 'zero'.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-06-30, 13:01.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykKurcze faktycznie Ci się jakiś pilnowacz Marusi włączył. Miało Cię nie być. Będę ją musiała uwieść wcześniej
Comment
-
Comment