Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
2006.07.07 - Święto Piwa, Częstochowa, Pub Oslo
Collapse
X
-
Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-07-01, 07:37.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arzyPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumW takim razie daję znać Będę w 4 osoby, ale dwie się liczą + e-prezes jeżeli pojedzie więc proszę o 3 miejsca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumPlany się zmieniły. e-prezes'a nie będzie (niestety ) w związku z czym proszę o dodanie mi jeszcze jednego miejsca, przyjdę z Agnieszką, jej Ojcem i bratem. I mam jeszcze jedno pytanko: tę książke o Kmicicu będzie można za ile kupić ?
jeżeli chodzi o książkę to jest w drukarni, na 99% ma być na imprezie, co do ceny to nic nie wiem, ale z tego co wiem na kosztować około 40 zł"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum40 zł to sporo rozumiem, że dużo zdjęć będzie w kolorze.
PS
Za miejsca dzięki
nie ma sensu teraz o tym rozmawiać, będzie publikacja to pogodamy"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
jeśli jakiś Opolanin lub inny Hanys życzy sobie nabyć za moim pośrednictwem przewozowym jakieś piwka z GABa - proszę o szybki cynk żebym mógł u Zbysi złożyć zamówienie na czas.
jeśli byłoby zainteresowanie browarbizowym kufelkiem, możemy zaciągnąć ze sobą parę sztuk do Częstochowy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No, to ja powoli zbieram się na pociunk
Comment
-
-
My też za 5 minut wychodzimy, najpierw po Marusię, a potem heja w trasęŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
już czekamy"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro109http://miasta.gazeta.pl/czestochowa/...1,3470472.html
było w dechę!!!
No tak..ale teraz to mnie juz chyba rozpoznasz, skoro krótko, bo krótko , ale siedzieliśmy obok siebie?
Comment
-
Comment