2006.07.07 - Święto Piwa, Częstochowa, Pub Oslo

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • garfunkel
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.04
    • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro109
    no właśnie... spotkanie Ciebie było równie zaskakujące jak twoja szybka (niezauważona) ewakuacja z lokalu.
    ..bo ja tak jak Kopciuszek...zmykam przed północą , trzeba było szukać pantofelków..

Comment

• jaro109
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.11
      • 71

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
      ..bo ja tak jak Kopciuszek...zmykam przed północą , trzeba było szukać pantofelków..
      ...oj drogi Kopciuszku żeby mi to było... przedostatni raz!!

Comment

• slavoy
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🥛🥛🥛
        • 2001.10
        • 5055

Impreza była perfkcyjna. Dziękuję Bractwu Piwnemu za organizację, pracownikom browaru Kmicic za prelekcję i współbiesiadnikom za miłą atmosferę. Tylko samego browaru żal

Postimpreza u Zbysi jeszcze się przy ognisku toczy, ja niestety musiałem spadać. Służba nie drużba...
        Dick Laurent is dead.

Comment

• garfunkel
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.04
          • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro109
          ...oj drogi Kopciuszku żeby mi to było... przedostatni raz!!
          Przedostatni, zgoda... ..następnym razem zanim zniknę, na pewno Ci powiem, że już wychodzę... .

A w kwestii szybkich powrotów: jakże to Slavoy śmignął pociągami. I już nocą w Warszawie. I zaraz na forum...uzależniony, ot co.

Comment

• arzy
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.06
            • 2814

Chciałem w imieniu Częstochowskiego Kręgu Lokalnego Bractwa Piwnego bardzo serdecznie podziękować wszystkim którzy przybyli na imprezę.
            Szkoda, że nie dotarł obecny właściciel browar, zatrzymały go ważne sprawy osobiste.
            Szkoda również że nikogo z włodarzy naszego miasta nie interesuje los browaru, no choćby los zabytkowych zabudowań, szkoda, wielka szkoda.

Chciałem również podziękować wszsytkim którzy w wiekszym lub mniejszym stopniu przyczynili się do tego że impreza odbyła się, DZIĘKI.

Nie mnie oceniać jaka ona była.

"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            Bractwo Piwne
            Skład Piwa
            Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• Maggyk
              Szara Adminiscjencja
              🍼
              • 2004.05
              • 5618

Jestem już w domku. Reszta jutro, bom zmęczona
              Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
              Piwo domowe -
              Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
              PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Marusia
                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

I ja tam byłam, morze piwa wypiłam

Gratulacje dla częstochowskiego kręgu BP za naprawdę ambitne podejście do sprawy. Bardzo podobała mi się koncepcja konkursu na rozpoznawanie piwa, ciekawa formuła, warta zapamiętania i stosowania Drugi konkurs tez mi się podobał, zwłaszcza, że zajęłam I miejsce (w nagrodę dostałam 4 Stouty, szklanicę Kmicica i dyplom, za które bardzo dziękuję). Pyszne smalczyki były, ogórki, okropne otwieracze do piwa i stout z kija lekko podkwaśniał (a co, przecież nie będę tylko kadzić) Ale ogólnie bardzo fajnie było

Duże dzięki dla Agnieszki i Zbysi za bezstresowe ugoszczenie naszych zwłok u siebie w "pensjonacie". Pełen luz, piwko od rana do wieczora, jedzonko z grilla, porównywnie musztard, caprese, sałata z czosnkiem, stos wypalonych fajek, wycieczka na bunkry, żal było wyjeżdżać. Na szczęście Art z Maggykiem też mieli bezstresowe podejście do wyjazdu w związku z czym wyjechaliśmy wczoraj gdzieś przed 18.00 dopiero
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Maggyk
                  Szara Adminiscjencja
                  🍼
                  • 2004.05
                  • 5618

Krąg częstochowski BP przeczy obiegowej opinii, że bractwo to jedynie kółko wzajemnej adoracji, które nic nie czyni. Chłopaki mają wielkie ambicje i co najważniejsze działają w tym celu. Tak trzymać Impreza udana. Atrakcją wieczoru, oprócz rzeczy zaplanowanych, był pan Bossowski w stroju pułkownika (chyba) wojsk napoleońskich
                  Dziękuje Garfunkelce za ugoszczenie naszych osób pierwszej nocy, pyszne śniadanko, Oli za niekończący sie potok słów i Arturkowi, ze to takie grzeczne maleństwo i nie urządza nocnych koncertów. Dziękuję też Zbysi i Agnieszce za griillo-ognisko, nocleg, mozliwość obcowania ze sztuką, wycieczkę na bunkry (a jednak doszłam) i morze piwa.
                  Całej reszcie za piwne Polaków rozmowy, tańce, hulanki, swawole.

Ps. Shlangbaum do następnego etapu konkursu po tym, jak pojechaliście przeszedł Ksawery.
                  Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• Maggyk
                    Szara Adminiscjencja
                    🍼
                    • 2004.05
                    • 5618

Arzy prześlij mi na PW nazwę tej miejscowości na Słowacji. A i jeszcze u Zbysi został plecak z kluczami, czy to przypadkiem nie był twój?

A od Zbysi wracalismy z artystycznie opakowanymi drzwiami w Polotmavym po stronie pasażera, bo nam szyba wypadła z prowadnicy. Slavoy zapeszyłeś.
                    Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-07-10, 09:28.
                    Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• zbysia
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2004.09
                      • 907

Dzięki wszystkim za dobrą zabawę... I podtrzymywanie mnie na duchu.
                      Impreza udana, mam nadzieję, że cykliczna
                      fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• garfunkel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.04
                        • 1068

Miło było. Fakt, że bardzo, bardzo dużo czasu nie mogłam poświęcić na wszelkie atrakcje , ze zrozumiałych względów, ale udało sie parę rzeczy zrobić. Dziękuję Adminom za skorzystanie z gościny i lekkie rozmowy śniadaniowe. Cóż rzec ?- do następnego razu i jakiejś wspolnej wielkiej imprezy.

Comment

• Maggyk
                          Szara Adminiscjencja
                          🍼
                          • 2004.05
                          • 5618

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia
                          Dzięki wszystkim za dobrą zabawę... I podtrzymywanie mnie na duchu.
                          Impreza udana, mam nadzieję, że cykliczna
                          Zdaliście egzamin. Wasz dom jest dostosowany na forumowe imprezy - posiada przecież trzy toalety
                          Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• Marusia
                            Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                            🍼🍼
                            • 2001.02
                            • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                            Zdaliście egzamin. Wasz dom jest dostosowany na forumowe imprezy - posiada przecież trzy toalety
                            Tak, ustaliliśmy w drodze powrotnej, że macie u nas zaliczenie na piątkę i gwarancję kolejnego nalotu jak tylko nadarzy się okazja
                            www.warsztatpiwowarski.pl
                            www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• arzy
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.06
                              • 2814

Arzy prześlij mi na PW nazwę tej miejscowości na Słowacji. A i jeszcze u Zbysi został plecak z kluczami, czy to przypadkiem nie był twój?

(...)
                              Już wysyłam.

Dzisiaj rano zawzięcie szukałem plecaka do pracy już znalazłem
                              "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                              Bractwo Piwne
                              Skład Piwa
                              Piszę poprawnie po polsku!

Comment

• Shlangbaum
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2005.03
                                • 5828

Ps. Shlangbaum do następnego etapu konkursu po tym, jak pojechaliście przeszedł Ksawery.
                                Dziwię się tylko jak to możliwe, że w momencie kiedy 4 osoby miały takie same odpowiedzi w pierwszym etapie, do drugiego przeszły 2 z nich. A gdy te dwie osoby miały następnie takie same odpowiedzi dalej przeszła jedna z nich. Jury chyba za dużo piwa piło Ale przecież chodziło o zabawę, która była udana

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

Przetwarzanie...
                                X