Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro109
2006.07.07 - Święto Piwa, Częstochowa, Pub Oslo
Collapse
X
-
Impreza była perfkcyjna. Dziękuję Bractwu Piwnemu za organizację, pracownikom browaru Kmicic za prelekcję i współbiesiadnikom za miłą atmosferę. Tylko samego browaru żal
Postimpreza u Zbysi jeszcze się przy ognisku toczy, ja niestety musiałem spadać. Służba nie drużba...Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaro109...oj drogi Kopciuszku żeby mi to było... przedostatni raz!!
A w kwestii szybkich powrotów: jakże to Slavoy śmignął pociągami. I już nocą w Warszawie. I zaraz na forum...uzależniony, ot co.
Comment
-
-
Chciałem w imieniu Częstochowskiego Kręgu Lokalnego Bractwa Piwnego bardzo serdecznie podziękować wszystkim którzy przybyli na imprezę.
Szkoda, że nie dotarł obecny właściciel browar, zatrzymały go ważne sprawy osobiste.
Szkoda również że nikogo z włodarzy naszego miasta nie interesuje los browaru, no choćby los zabytkowych zabudowań, szkoda, wielka szkoda.
Chciałem również podziękować wszsytkim którzy w wiekszym lub mniejszym stopniu przyczynili się do tego że impreza odbyła się, DZIĘKI.
Nie mnie oceniać jaka ona była.
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Jestem już w domku. Reszta jutro, bom zmęczonaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
I ja tam byłam, morze piwa wypiłam
Gratulacje dla częstochowskiego kręgu BP za naprawdę ambitne podejście do sprawy. Bardzo podobała mi się koncepcja konkursu na rozpoznawanie piwa, ciekawa formuła, warta zapamiętania i stosowania Drugi konkurs tez mi się podobał, zwłaszcza, że zajęłam I miejsce (w nagrodę dostałam 4 Stouty, szklanicę Kmicica i dyplom, za które bardzo dziękuję). Pyszne smalczyki były, ogórki, okropne otwieracze do piwa i stout z kija lekko podkwaśniał (a co, przecież nie będę tylko kadzić) Ale ogólnie bardzo fajnie było
Duże dzięki dla Agnieszki i Zbysi za bezstresowe ugoszczenie naszych zwłok u siebie w "pensjonacie". Pełen luz, piwko od rana do wieczora, jedzonko z grilla, porównywnie musztard, caprese, sałata z czosnkiem, stos wypalonych fajek, wycieczka na bunkry, żal było wyjeżdżać. Na szczęście Art z Maggykiem też mieli bezstresowe podejście do wyjazdu w związku z czym wyjechaliśmy wczoraj gdzieś przed 18.00 dopiero
Comment
-
-
Krąg częstochowski BP przeczy obiegowej opinii, że bractwo to jedynie kółko wzajemnej adoracji, które nic nie czyni. Chłopaki mają wielkie ambicje i co najważniejsze działają w tym celu. Tak trzymać Impreza udana. Atrakcją wieczoru, oprócz rzeczy zaplanowanych, był pan Bossowski w stroju pułkownika (chyba) wojsk napoleońskich
Dziękuje Garfunkelce za ugoszczenie naszych osób pierwszej nocy, pyszne śniadanko, Oli za niekończący sie potok słów i Arturkowi, ze to takie grzeczne maleństwo i nie urządza nocnych koncertów. Dziękuję też Zbysi i Agnieszce za griillo-ognisko, nocleg, mozliwość obcowania ze sztuką, wycieczkę na bunkry (a jednak doszłam) i morze piwa.
Całej reszcie za piwne Polaków rozmowy, tańce, hulanki, swawole.
Ps. Shlangbaum do następnego etapu konkursu po tym, jak pojechaliście przeszedł Ksawery.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Arzy prześlij mi na PW nazwę tej miejscowości na Słowacji. A i jeszcze u Zbysi został plecak z kluczami, czy to przypadkiem nie był twój?
A od Zbysi wracalismy z artystycznie opakowanymi drzwiami w Polotmavym po stronie pasażera, bo nam szyba wypadła z prowadnicy. Slavoy zapeszyłeś.Ostatnia zmiana dokonana przez Maggyk; 2006-07-10, 09:28.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Dzięki wszystkim za dobrą zabawę... I podtrzymywanie mnie na duchu.
Impreza udana, mam nadzieję, że cyklicznafANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Miło było. Fakt, że bardzo, bardzo dużo czasu nie mogłam poświęcić na wszelkie atrakcje , ze zrozumiałych względów, ale udało sie parę rzeczy zrobić. Dziękuję Adminom za skorzystanie z gościny i lekkie rozmowy śniadaniowe. Cóż rzec ?- do następnego razu i jakiejś wspolnej wielkiej imprezy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaDzięki wszystkim za dobrą zabawę... I podtrzymywanie mnie na duchu.
Impreza udana, mam nadzieję, że cyklicznaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykZdaliście egzamin. Wasz dom jest dostosowany na forumowe imprezy - posiada przecież trzy toalety
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykArzy prześlij mi na PW nazwę tej miejscowości na Słowacji. A i jeszcze u Zbysi został plecak z kluczami, czy to przypadkiem nie był twój?
(...)
Dzisiaj rano zawzięcie szukałem plecaka do pracy już znalazłem"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykPs. Shlangbaum do następnego etapu konkursu po tym, jak pojechaliście przeszedł Ksawery.
Comment
-
Comment