Jest na stronie Bractwa również podany termin 13 maja.
2006.05.13 - Gala Piw i Browarów Małopolski w Krakowie
Collapse
X
-
Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
W takim razie zerknij prosze na stronę główną ów strony i na samym dole jest mała rubryczka "Kalendarzyk Piwny na najbliższe 14 dni". I tam ewidentnie jest podany termin 1 maja!
Comment
-
-
Wiem, dlatego napisałam również. A ty w takim razie kliknij sobie na odnośnik "Kalendarzyk piwny" w "Ostatnich artykułach" i tam jest termin 13 maja.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
W takim razie mam rozumieć, że w maju odbędą sie dwie Gale Piwa w Krakowie? Raczej nie! A więc która data jest właściwa? Bardzo bym prosił o w miare szybkie wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Jeszcze w tym tygodniu chciałbym kupić bilety na pociąg oraz zarezerwować sobie hotel.
Comment
-
-
z moich informacji wynika, że 13 maja i w tamtym miejscu na stronie bractwa jest błąd, to po pierwsze. po drugie, piwo będzie dostarczone w beczkach i nic mi nie wiadomo, by któryś z browarów miał coś tam sprzedawać, choć nie jest to wykluczone. niestety żadna z 7 firm zajmujących się sprzedażą surowców dla piwowarów domowych nie przyjedzie osobiście na Galę mimo zaproszeń ode mnie (browamatorow i WES ze zrozumiałych względów i to rozumię). dalsza część informacji wkrótce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesz moich informacji wynika, że 13 maja i w tamtym miejscu na stronie bractwa jest błąd, to po pierwsze. (...).
Comment
-
-
Z aktualnych informacji:
piwa lane: okocim, c.k. browar i może... relakspol lub stary kraków.
puszka, butelka: strzelec (także brok i faxe), grybów, imielin (weisse bier).
Będą także przekąski w trakcie Gali, a gdyby ktoś chciał coś większego - piętro wyżej zaprasza restauracja Krakus.
w sprawie zwiedzania C.K. Browaru proszę o listę chętnych na PW. po lub jak kto woli przed zwiedzaniem możliwy obiad do 15 zł (także proszę o listę na PW), piwo do obiadu/lunchu już we własnym zakresie. jeśli ktoś szuka miejsc noclegowych tez prosze o kontakt.
c.d.n.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-04-26, 14:22.
Comment
-
-
e-p - tak po cichu przemycasz informację o Imielinie - czy to najprawdziwsza prawda z tym pszeniczniakiem z Imielina - czy może tylko nazwa pszeniczno-podobna?
aha no i przydałby się już taki ogólny godzinowy rozkład zajęć- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
część w C.K. Browarze zaczyna się od 12, mniej więcej do 14. potem od 15.00 w Krakusie - to chyba już pisałem?? tyle wiem
Imielin miał uwarzyć właśnie takie piwo na ten fest, czy tak będzie to już nie wiem - sami wyszli z taką propozycją.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesZ aktualnych informacji:
piwa lane: ... i może... relakspol lub stary kraków.
...
nic też nie stoi na przeszkodzie by posłuchać prelekcji o historii małopolskiego browarnictwa.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-05-06, 10:26.
Comment
-
-
pozwolę sobie zatem podsumować szczegóły dotyczące obecności:
obecność wraz z piwem do degustacji:
e-prezes
kayas
Titus_fox
Shlangbaum
Publius (?)
wg2 (?)
Kalot (?)
mwojtaszek (?)
berdo (?)
pozostali uczestnicy:
slawekkazek
Garus
abernacka (??)
wartburg
MarcinKa
qbaskas
dudzik17
PiwowarekC-K (?)
trasat23
Martwiak
bahtol (?)
zaproszeni do zwiedzania browaru:
e-prezes
MarcinKa
Shlangbaum
slawekkazek
abernacka (?)
jeśli kogoś pominąłem to proszę pisać, bo dla tych którzy dostarczą własne piwo przewidziano drobne fanty, a lista zaproszonych do zwiedzania browaru zamyka się w ilości 10 osób, więc na razie 5 miejsc jest wolnych.
Comment
-
-
e-prezes
kayas
Titus_fox
Shlangbaum
berdo
Publius (?)
wg2 (?)
Kalot (?)
mwojtaszek (?)
pozostali uczestnicy:
slawekkazek
Garus
abernacka (??)
wartburg
MarcinKa
qbaskas
dudzik17
PiwowarekC-K (?)
trasat23
Martwiak
bahtol (?)
zaproszeni do zwiedzania browaru:
e-prezes
MarcinKa
Shlangbaum
slawekkazek
berdo
berdomałżonka
abernacka (?)
Czy powyższe samozaproszenie do zwiedzania będzie honorowane ? Ile przygotować egzemplarzy piwa do degustacji ?
Comment
-
-
-
e-prezes
kayas
Titus_fox (?)
Shlangbaum
berdo
Publius (?)
wg2 (?)