2006.10.07-08 - Górnośląskie Dni Dziedzictwa - Scobel - Gliwice - zwiedzanie/wykład
Collapse
X
-
2006.10.07-08 - Górnośląskie Dni Dziedzictwa - Scobel - Gliwice - zwiedzanie/wykład
zbieram głównie podstawki polskie, z oceanii, afryki, azji, ameryki południowej, i rzadsza europa, reszta tez mile widziana. a oprócz tego pamiątki z Gliwic-GleiwitzTagi: brak
-
-
Ja byłbym chętny, ale nie wiem jak będzie z wolnym czasem. Dlatego wolałem się nie deklarować.Last edited by adam16; 2006-09-27, 21:09.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
na razie jest chęć i możliwość meldujemy się w sobotę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Mam zamiar iść na urlop od poniedziałku - to może i ja przyjadę?
Zawsze milej napić się piwa w wesołej kompanii niż samemu...
Comment
-
-
No i kicha - muszę urlop przesunąć na następny poniedziałek. Więc nie przyjadę...
Comment
-
-
Ja także już mogę podać że będę na 100% w sobotęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Ja także już mogę podać że będę na 100% w sobotę
Trzeba będzie się wybrać w niedzielęBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
No więc umawiamy się na niedzielę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2to wyrzuć ją przez okno przecież to tylko 3-ka !Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
pilne - sobota czy niedziela ?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotDla Adama to jest aż trójka.
Definitywnie to spotykamy się w sobotę czy w niedzielę, bo ART coś pisał o sobocie jutro w niedzielę możesz Ty i adam16 mnie też dzisiaj pasuje niedziela - to kiedy w końcu ?
Comment
-
-
Ja nie mam juz wyjścia - tylko niedziela.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
Comment