W tych samych dniach co zlot (sic) - 7/8/9 września - odbędą się w tym roku Chmielaki Krasnostawskie... chyba nigdy nie uda mi się zawitać na tę imprezę... (trzeba było roku temu się spiąć )
2007.09.07-09 - Krasnystaw, 37. Chmielaki Krasnostawskie
Collapse
X
-
2007.09.07-09 - Krasnystaw, 37. Chmielaki Krasnostawskie
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
Proponuję w przyszłym roku zorganizować zlot w Krasnymstawie.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi...odbędą się w tym roku Chmielaki Krasnystawskie...
Przepraszam ART za zuchwałość ale sam rozumiesz pewnych spraw nie możemy przeginać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziFCJP: Krasnostawskie !!!
Przepraszam ART za zuchwałość ale sam rozumiesz pewnych spraw nie możemy przeginać
Przy takich złożeniach wyrazów odmienia się tylko drugą część.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziProponuję w przyszłym roku zorganizować zlot w Krasnymstawie.- Wiesz Luciu, co ci powiem?
- ???
- ...napiłbym się piwa.
------------------------------------------
Dzień dobry panu.
Poproszę dwa piwa...albo nawet trzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteo Wyświetlenie odpowiedziART napisał poprawnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziProponuję w przyszłym roku zorganizować zlot w Krasnymstawie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziProponuję w przyszłym roku zorganizować zlot w Krasnymstawie.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziFCJP: Krasnostawskie !!!
ale dobra, przyjmuję krytykę i cyk... już jest git- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziNigdy w życiu. Zlot to zlot, a chmielaki chmielakami.
Comment
-
-
Kto miał odrobinę chęci w tamtym roku bawił się i w Zwierzyńcu i Krasnymstawie. Odległości miedzy tymi miejscowościami nie są znacząco duże.Ostatnia zmiana dokonana przez abernacka; 2007-06-06, 20:29.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzicholercia zara Cię wyślę na Kony Ajland
ale dobra, przyjmuję krytykę i cyk... już jest git
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoART napisał poprawnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziNigdy nie byłem biegłym polonistą ale jakby się tam urodziłem i to akurat wiem na 101%
Faktycznie w przypadku nazw miejscowości obowiązują zasady odmiany, jakiej używają mieszkańcy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziKto miał odrobinę chęci w tamtym roku bawił się i w Zwierzyńcu i Krasnymstawie. Odległości miedzy tymi miejscowościami nie są znacząco duże.Ostatnia zmiana dokonana przez kiszot; 2007-06-07, 11:40.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment