W tym roku wśród wystawców jest Krajan, choć być może któryś z wystawców, dystrybutorów alkoholi będzie miał jak poprzednio coś poza winami.
2007.11.22-24 - Kraków, Targi EnoExpo 2007
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW tym roku wśród wystawców jest Krajan, choć być może któryś z wystawców, dystrybutorów alkoholi będzie miał jak poprzednio coś poza winami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Małe (ale jest) stoisko ma Krajan jak wspominałem. Można się napić z nalewaka 3 piw w tym Irlandzkie Mocne oraz dwa jasne. Reszta w butekach. Z rozmów jakie przeprowadziłem z kier. działu marketingu wynika, że Małopolska jest nadal w sferze wpływów browaru, ale wyłącznie jak chodzi o butelkę. Nie ma planów wejścia do lokali, choć o niczym nie można przesądzić. Jest lokalny przedstawiciel, są regularne dostawy, więc nic nie stoi na przeszkodzie.
Na stoisku (też małym) firmy Sanechem można było napić się z butelki piw ukraińskich i kwasu chlebowego. Tylko dziś był przedstawiciel (regionalny kier. sprzedaży Ukraińskiego Domu Handlowego), byli także przedstawiciele browarów ukraińskich. W ofercie firmy także inne piwa w tym Sapporo, też do degustacji.
Z piwnych akcentów można było zaobserwować również, że w bufecie leją Okocimia, choć bez specjalnej reklamy na zewnątrz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNa stoisku swojego kolegi - dystrybutora m.in. win, oliw można było spotkać p. Marka Wyciśloka i porozmawiać o jego pasji, w tym i o nowych produktach: Armagedon 2012. Te nie były nigdzie wystawione a szkoda.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie wszystko jest oficjalną informacją. A co cię konkretnie interesuje? Było mowa o samej marce, jej promocji, o nowych produktach, partnerach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jest już wiadomym kto będzie dostarczał Pszeniczne dla właściciela marki Armagedon 2012 i nie trzeba dużego wysiłku intelektualnego, by się tego domyślić. Tak jak już gdzieś wspomniano, nie jest przesądzone, że Relakspol będzie dostarczał kolejnych piw tej marce. Chętnych jest kilka małych i średnich browarów (nie mogę powiedzieć jakich, ale też nie będzie to dla nikogo odkrywcze). Wielkość 5000 butelek niekoniecznie jednarozowo każdemu odpowiada, zwłaszcza jako chodzi o zupełnie inną recepturę piwa. Relakspol był pierwszy, bo firma p. Marka dostała próbki produktów BSK a nikdy (mimo, chęci nie mogła ich sprzedawać), no i browar Relakspol miał już doświadczenie w tego typu usłudze (Smocza Głowa i Hutnicze). Górna Półka będzie chciała promować dobre piwa, ale pod własną marką. Są także plany (dość realne) na pojawienie się pod nazwą Armagedon także wina. P. Wyciślok nie zamyka się jednak jeden rodzaj alkoholi i jeśli znajdzie perełki będzie je eksponował u siebie.
Jak każda mała firma, tudzież nowa w branży uczy się na własnych błędach, więc uwagi będą wskazane. Jeśli znajdą się podmioty, chętne sprzedawać Armageodny to będzie można mówić o większej dostępności tych piw na rynku.
btw,w trzeci dzień już nie było jakiś niespodzianek na targach poza ogólnym rozdawnictwem i czasem wręcz bezczelnym szabremLast edited by e-prezes; 2007-11-24, 18:17.
Comment
-
-
dzięki!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Comment