2008.04.04, Częstochowa, Poznaj smak piwa z browarem CIECHANÓW
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
A tu już oficjalnie potwierdzona (tylko jeszcze szczegóły do omówienia)kolejna impreza: Wieczór z Browarem Konstancin odbędzie się tradycyjnie (to już 3 z cyklu) w Zgierzu w Klubie AgRafKa w pierwszej połowie czerwca. Przybywajcie
Dokładny termin podam w oddzielnym temacie jak tylko ustalimy szczegóły.Zgierska Kuźnia PiwnaComment
Related Topics
Collapse
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Restauracja w budynku Ciechana, mieszczącym również hotel. Nowoczesny wystrój, dobra kuchnia, choć stosunkowo droga (dania główne w granicach 40-50 zł). Z beczki nic, z lodówki Ciechan Wyborne, Miodowe i bodajże bezalkoholowe. Wyborne niezłe, lepsze niż się spodziewałem. Do tego kilka...
-
Channel: Mazowieckie
2022-03-20, 20:49 -
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment