Impreza niestety jest odwołana.
2008.10.18 - VI ZGŚ - VI Zlot Górnośląski winiarzy, nalewkarzy i piwowarów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziImpreza niestety jest odwołana.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziBrakowało uczestników zlotu.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNo cóż tak to jest jak jest coś elitarnego a elity brak.Ostatnia zmiana dokonana przez mlody_w_fachu; 2008-10-23, 09:55.po prostu mlody_w_fachu
- - -
gdzieniegdzie znany jako winorobek
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziPrzesadzasz i dorabiasz swoje swoją opinię jako coś związanego z tą imprezą i tym samym wprowadzasz ludzi w błąd.Ostatnia zmiana dokonana przez kiszot; 2008-10-23, 10:16.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziNie, poprostu nie lubie jak ktoś przeinacza moje słowa.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziBrakowało uczestników zlotu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziNo cóż tak to jest jak jest coś elitarnego a elity brak.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziCo tu przeinaczyłem?po prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlody_w_fachu Wyświetlenie odpowiedziNie chce mi się polemizować na ten temat, proszę o usunięci kilku ostatnich postów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziHehe, brak argumentówpo prostu mlody_w_fachu
- - -
Comment
-
Comment