No, frekwencja rośnie, to pora na rezerwacje - rezerwuję łóżko
2008.12.13 - II Opolskie Grudniowe Dni Porterowe
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo, frekwencja rośnie, to pora na rezerwacje - rezerwuję łóżko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzito ja proszę miejsce jak najdalej od nich, dewianty jedne
Comment
-
-
No to jak tam, coś knajpujemy, czy domowo?
Comment
-
-
do knajpy możemy iść co najwyżej po coś słabszego- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja już poszczę przed sobotą Czy mogę zabrać ze sobą Gromita? Obiecał, że nie będzie podpijał
Comment
-
-
A bierz. Tylko ciężko go będzie z balkonu na spacer opuścić Ale jakby co Brulion zapewni mu opiekę weterynaryjną
O której chcecie dotrzeć do Opola?Last edited by Maggyk; 2008-12-08, 16:13.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
A nie rozmawiałam jeszcze z małżowinkiem, ale pewnie jakoś wcześnie po południu?
Uwaga Wrocław! Możemy kogoś zgarnąć z Bielan Wrocławskich, 2 osoby.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziA nie rozmawiałam jeszcze z małżowinkiem, ale pewnie jakoś wcześnie po południu?
Uwaga Wrocław! Możemy kogoś zgarnąć z Bielan Wrocławskich, 2 osoby.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk Wyświetlenie odpowiedziPewnie tak, myślę coby najpóźniej o 16.00 zacząć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziAż tyle tych porterów, czy mamy się szybko zmęczyć i iść spać o 22.00?Last edited by Maggyk; 2008-12-08, 18:08.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
Comment