Tradycyjna giełda połączna z Grodziskim Piwobraniem odbędzie się w pierwszą sobotę września. Bliższe informacje u kolegi MARIANA ( )Bochyńskiego. Namiary w info z ubiegłego roku, nie chce mi się szukać.
2002.09.07 - Grodzisk Wielkopolski
Collapse
X
-
Re: 7 września - Grodzisk Wielkopolski
Krzysiu napisal/a
Tradycyjna giełda połączna z Grodziskim Piwobraniem odbędzie się w pierwszą sobotę września. Bliższe informacje u kolegi MARIANA ( )Bochyńskiego. Namiary w info z ubiegłego roku, nie chce mi się szukać.
ul. Powst Chocieszyńskich 14/13
62-065 Grodzisk Wlkp.
tel 061/4445548
Polecam tą giełdę. Impreza choć kameralna to bardzo miła a poza tym każdy piwosz powiniem choć raz w życiu odwiedzić Grodzisk i zobaczyć tamtejsze browarki. Można zaplanować sobie również jadąc z południa kraju wycieczkę śladami wielkopolskich browarów (Śmigiel, Bojanowo, Ostrów Wlkp...)
-
-
Istnieje szansa że również będę. Tylko na które miejsce mam się wpisać?(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
yendras napisal/a
Uwaga birofile podążający do Grodziska pociągiem przez Poznań !
To chyba jedyna w Polsce szerokotorowa linia kolejowa obsługiwana przez parowóz - zdaje się, że właśnie coś takiego odjeżdza z P-nia o ósmej czterdzieści-coś.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Lokomotywa
Rok temu będąc w Grodzisku na giełdzie wyszedłem przed budynek przewietrzyć się i miałem okazję widzieć tą lokomotywę na własne oczy , zrobiła na mnie wrażenie, przez chwilę myślałem że się przeniosłem w czasie, było na co popatrzeć.Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Comment
-
Comment