Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto
Wyświetlenie odpowiedzi
2009.08.21-23 - Krasnystaw, 39. Chmielaki Krasnostawskie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika keto Wyświetlenie odpowiedziimpreza jest organizowana w takim, a nie innym miejscu, ponieważ był remont parku i ulic przyległych do parku - przez trzy lata z tego co się orientuję nie będzie tam imprez ponieważ takie są wytyczne(warunki) dofinansowania remontu z UE.....
A co do samej imprezy nie była zła zawsze to fajnie spróbować sobie kilku piw nie osiągalnych normalnie z beczki ale oczywiście kilka lat temu było lepiej, dobrym pomysłem było przesunięcie imprezy na sierpień.
Comment
-
-
Całkiem możliwe, tak to właśnie z durnymi euro-przepisami. U mnie oficjalnie nie można przenieść drogi wojewódzkiej 222 z jednej ulicy na nowo wybudowaną miniobwodnicę, gdyż pieniądze na nią były z innego funduszu - na drogi lokalne czy cuś. Więc by nie stracić "gwarancji" nie można na znakach drogowych pokierować aut na inną drogę przez bodajże 3 lata od oddania nowej drogi do użytku. A mógłbym mieć już teraz uspokojony ruch pod oknem. No comments...Last edited by Pendragon; 2009-08-23, 22:18.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCałkiem możliwe, tak to właśnie z durnymi euro-przepisami. U mnie oficjalnie nie można przenieść drogi wojewódzkiej 222 z jednej ulicy na nowo wybudowaną miniobwodnicę, gdyż pieniądze na nią były z innego funduszu - na drogi lokalne czy cuś. Więc by nie stracić "gwarancji" nie można na znakach drogowych pokierować aut na inną drogę przez bodajże 3 lata od oddania nowej drogi do użytku. A mógłbym mieć już teraz uspokojony ruch pod oknem. No comments...Pozdrawiam
Artur
Comment
-
-
A w jakie ceny były?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziA w jakie ceny były?Pozdrawiam
Artur
Comment
-
-
To w sumie bez przegięć (Koreb jak zwykle ). Cerną kupowałem na Słowacji za jednego juro... Kurczę troche żałuję. A Cerna z kega była?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziTo w sumie bez przegięć (Koreb jak zwykle ). Cerną kupowałem na Słowacji za jednego juro... Kurczę troche żałuję. A Cerna z kega była?Last edited by kishar; 2009-08-24, 22:30.
Comment
-
-
Cholera coraz bardziej żałuję...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziCholera coraz bardziej żałuję...
Żarty na bok, ja też żałuję, że już od 2 lat nie byłem. Muszę spróbować dojechać w przyszłym roku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lump Wyświetlenie odpowiedziCerna Hora z beczki była w trzech odmianach
- moravske sklepni - 10 niefiltrowana
- granat - 12 ciemna
- kvasar -14 z dodatkiem mioduPozdrawiam
Artur
Comment
-
Comment