2009.10.02-03 - Cieszyn, I Bracka Jesień i Bracka Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
OK, ale dla pewności zapytam: czyli muszę się zarejestrować, ale niekoniecznie musi to być punkt godz.8.00, ale np. godz. 11.00?
Czy rejestrując się później niż o godz.8.00 mam szansę otrzymać gratisy (wcześniej zgłaszałem się na imprezę e-mailem i dostałem tzw. zaproszenie)?
Tak z czystej ciekawości: jak długo będzie trwało zwiedzanie browaru?Comment
-
Dzięki za odpowiedź.
OK, ale dla pewności zapytam: czyli muszę się zarejestrować, ale niekoniecznie musi to być punkt godz.8.00, ale np. godz. 11.00?
Czy rejestrując się później niż o godz.8.00 mam szansę otrzymać gratisy (wcześniej zgłaszałem się na imprezę e-mailem i dostałem tzw. zaproszenie)?
Tak z czystej ciekawości: jak długo będzie trwało zwiedzanie browaru?
Przecież marko napisał, że od 8.00 do 13.00 jest rejestracja. Gadzety zawsze dostają wszyscy którzy dostali zaproszenie."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Byłam zobaczyłam sfotografowałam spróbowałam i fakt jest jeden: jesteśmy świadkami rodzącej się pięknej tradycji w kolejnym browarzemam nadzieję, że udostępnią tę perłę do zwiedzania, w końcu piwiarnia w podziemiach już się gotuje, więc powoli Brackie drzwi stają otworem
a krążki wysokie Doppelbocku będą mi się śniły tej pięknej Brackiej jesieni 2009 co noc!!! Wielkie brawa dla organizatorów.
Comment
-
bylem, widzialem, zachwycony pozostalem !
przyjechalem z tesciem i kumplem, rejestracja spoko (nie jestem niecierpliwy :P tylko mi zalezalo by bylo ok, bo ta akcja byla 15km ode mnie), bonusy byly
. Ekskurzja super, mysle ze najlepsza jaka mialem mozliwosc poznac (a juz ich bylo wiele), super przewodnik, wszytsko super opowiedzial, widzielismy prawie wszystko, na koniec super probka Kozlaka.
Gielda fajna, impreza wokol powoli sie rozkrecala, ale z aukcja porterow zabawa byla wieksza, niestety musielismy wracac z powodow rodzinnych
Do plusow nalezy zaliczyc:
+ fajny sklep z gadzetami, mozna tego mnostwo kupic, gdybym nie zulil kase na podstawki na gielde wiecej bym kupil (bedzie mozliwosc jeszcze gdzies te trykoty i inne rzeczy kupic?)
+ prawie zadne kolejki po browar, piwo smakowalo
+ super pogoda (widac ze i w Cieszynie umia to samo co w Chinach :P
+ gielda fajna, bez tloku, bylo co wybierac (pozdrawiam Thule-666 i pana z ekipy EB u ktorego kupilem ponad 40 podstawek i dwie szklanki Warka
+ jedzienie fajne, bardzo nam smakowalo
+ atmosfera mila
+ pare ladnych zdjec sobie zrobilem
a do minusow?
tylko z mojej strony, ze musielismy wczesniej pojechac
no moze ze by moglo byc wiecej budek TOI-TOI
dzieki bardzo i brawa dla organizatorow, mala czeska ekipa bardzo zadowolona !Katalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.czComment
-
Skręcony staw i pęknięta torebka skutecznie uniemożliwiły m przyjazd w ostatniej chwili"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Byłem, co prawda w piątek, bo niestety sobota była już dawno zarezerwowana na inne plany, ale jestem pod dużym wrażeniem. Po pierwsze super oprowadzający, który miał super wiedzę. Browar Zamkowy rewelacja. BRACKIE niepasteryzowane świetne. Dubeltowy Koźlak R E W E L A C J A !!! Już się nie mogę doczekać jak wejdzie do sprzedaży, choć po pasteryzacji straci troszkę swoich walorów. Mam nadzieję, że tylko troszkę. Do zobaczenia za rok, bo myślę, ze impreza wpisze się na stała do kalendarza.Comment
-
jeszcze male dodatki
+ kumpel ktory nie bardzo pije polskie piwa kupil sobie 3 puszki Brackiego, az z domu mi sie pochwalil))
- naklejka super, niestety przebilo sie na niej stempel i jest brudna, nie chce ani po umyciu stempel zejscKatalog czeskich podstawek piwnych http://www.coasters.cz
nowa strona z kolekcja podstawek - prawie gotowa :-D
http://beer.agaslayer.czComment
-
Czy kufle oraz rzczy które były w sklepiku będzie można kupować wysyłkowo?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Tak będzie można kupić bez licytacji na Allegro lub na indywidualne zamówienie na e-mail: malgorzata.mrowiec@grupazywiec.plComment
-
Dołączam się do pieśni pochwalnych - było super, za rok też na pewno będę i mam nadzieję, że następnym razem uda mi się zostać do niedzieliComment