niestety nie było mnie, a chciałbym wiedzieć co można było kupić w sklepiku
2009.10.02-03 - Cieszyn, I Bracka Jesień i Bracka Giełda Birofiliów
Collapse
X
-
-
Pieśń pochwalna dla imprezy: przede wszystkim zwiedzanie, jeszcze nigdzie nie zobaczyłem i nie usłyszałem tak wiele. Byłem na centymetry od prawdziwej produkcji, mogłem wszystko zobaczyć, powąchać, niemalże dotknąć.
Kto nie widział jak działają urządzenia w większości zabytkowe, w pomieszczeniach w większości zabytkowych, musi być za rok.
Druga sprawa, uwarzony koźlak dubeltowy, którego mogłem spróbować - ech palce lizać.
Poza tym wszystko super tak jak na bratnich giełdach w Żywcu.
Oczywiście impreza wchodzi na stałe do mojego kalendarza.
Organizatorom śliczne dzięki.miodekComment
-
Pieśń pochwalna dla imprezy - ciąg dalszy...
Serdeczne podziękowania dla organizatorów imprezy.
Giełdę na stałe wpisuję do mojego 'piwnego kalendarza imprez' - wszystko doskonale zorganizowane, jadło i napitek smakowało.
Choć liczba uczestników nie imponowała / lecz sądzę że giełda sie w następnych latach rozrośnie / to nawet kolekcjonersko zaliczam ją do SUPER udanych.
Zdobyłem jedną etykietę do swego skromnego zbioru-i zażywszy na fakt, iż jest to pierwsza dobrana do zbioru sztuka od blisko 30 miesięcy - uważam to za naprawdę WIELKI sukces...
Do zobaczenia / w Cieszynie / za rok.Comment
-
-
No ta i ja swoje 3 grosze.
Giełda jak na pierwszy raz to miała super obsadę. Gdyby wszystkich policzyć łącznie z 3 grupami zwiedzjącymi, namiot, parasole, zakątek BROWAMATORA to była to masa ludzi. Dzięki temu, że teren duży mieliśmy dużo swobody. Organizacja super Grzegorz zasłużył na dużą pochwałę. Zwiedzanie browaru, jedna z większych atrakcji zorganizowana również wzorowo. Ze skromności nie powinienem wspominać o degustacji na koniec zwiedzania. Wniosek jeden - DO ZOBACZENIA ZA ROK.Comment
-
Wielkie podziękowania dla Wszystkich którzy zawitali w Cieszynie. Impreza była oczywiście kameralna w porównaniu z Żywcem, ale przymierzjąc ją do innych giełd to frekwencja była imponująca (piątek 250-300, sobota 400-500).
Najważniejsze, że wszystko odpaliło bez większych zawirowań.
Szczególne podziękowania dla Marka Semli za ogrom pracy jaką włożył w organizację giełdy, firmy Browamator za profesjonalną pomoc w organizacji animacji piwowarskich, Janusza Koniecznego Dyrektora Browaru w Cieszynie i jego załogi która nam bardzo pomagała na każdym kroku, dla Jacka Łapienickiego z Grupy Żywiec za wsparcie promocyjne, dla Arta i załogi Browarbizu i Centrum Piwowarstwa za pomoc przy kontaktach z kolekcjonerami i piwowarami i mentalne wsparcie w czasie imprezy.
Na koniec imprezy już po zakończeniu części giełdowej do Cieszyna przyjechał Prezes Grupy Żywiec i pomimo, że jego pobyt był zaplanowany na 60 minut to w toarzystwie piwowarów domowych spędził go znacznie więcej (ponad 4 godziny). Ujeła go atmosfera jaka panuje w cieszyńskim browarze i padły z jego strony ciepłe słowa na temat pomysłu kontynuowanai tej imprezy.
Do zobaczenia za rokComment
-
Podziękowania dla organizatorów za bardzo udaną imprezę. Było SUPER.
Kożlaczek znakomity - gdzie i kiedy będzie można nabyć ?Comment
-
Również wielkie podziękowania dla organizatorów za super imprezę. Zwiedzanie browaru, degustacja Koźlaka, stoisko BA, giełda oraz pełno znajomych.
Do zobaczenia za rok.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Również dołączam się do podziękowań dla Organizatorów za wspaniałą imprezę!
Dobre piwa, super żarcie, zwiedzony kolejny browar no i przede wszystkim bardzo miłe towarzystwo (zarówno to "stare" jak i "nowe").
Fajna podstawka i śliczny kufelek giełdowy! Tak trzymać! Nawet pogoda dopisała!
Dla mnie jednak największą atrakcją była licytacja porterów, dzięki niej będę mógł spróbować np. Portera z Warszawy. Serdeczne dzięki.
PS. Koźlaczek, choć jeszcze świeży - wspaniały. A Porter Warmiński z Olsztyna po prostu świetny!
Do zobaczenia za rokComment
-
Comment
-
Przecież ta droga ekspresowa jest już w budowie. Wybierz się w północą część Bielska to zobaczysz roboty ziemne w stanie zaawansowanym. Docelowo z tego co pamiętam od S1 ma biec droga ekspresowa do Żywca i dalej na Słowację.Comment
-
W budowie to jest obwodnica Bielska, ale odbiegamy od tematu.Comment
-
Comment