Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemo70
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.05.7,8,9 - VII WWP - 3 różne szkolenia Maćka Chołdrycha - Wrocław
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Męczy mnie takie sranie w banie, dla mnie jest proste, albo jadę albo nie. Dla każdego z uczestników zmiana terminu jest problemem, każdy miał jakiś swój plan, o rezerwacjach noclegów nie wspomnę.Teraz tylko krótka piłka, tak lub nie i tyle, bo dywagacje i droczenie się, czy pojadę, czy nie, dlaczego i po co, to już dzisiaj nie na miejscu Zdrówko tych już zdecydowanychSave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziMnie się już odechciało. Wyjezdzam o 12.00 z Milicza.
Grupa ludzi organizuje wydarzenie non profit (dla tej grupy), poświęca na to czas i wkłada pracę oraz inne środki finansowe (czas i praca też za darmo na drzewie nie rosną) - wydarzenie to nie udaje się, bo jest na nie zbyt mało chętnych, jednakże są podjęte próby do doprowadzenia wydarzenia do skutku mimo wszystko i jak już można w zasadzie powiedzieć, że się udało, to jednemu takiemu się odechciewa i rozwala grupę.
Na szczęście w temacie o WWP widziałam, że jednak wpisałeś wyjazd o 7 rano, zatem te czcze pogróżki wkładam między bajki. Tobie się odechciało, a mi na taki tekst ręce, nóżki i szczęka opadły. Jakbym teraz napisała, że mi się odechciało, to bym słaba była, żeby taki jeden Jacer mógł mi zaszkodzić, tym niemniej czasem człek się zastanawia nad celowością poczynań dla dobra niewdzięcznej ludzkościLast edited by Marusia; 2010-05-05, 08:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKiedyś takie słowo było używane do określenia takiej sytuacji, akurat mi pasuje teraz: Paradne, Jacer, paradne
Grupa ludzi organizuje wydarzenie non profit (dla tej grupy), poświęca na to czas i wkłada pracę oraz inne środki finansowe (czas i praca też za darmo na drzewie nie rosną) - wydarzenie to nie udaje się, bo jest na nie zbyt mało chętnych, jednakże są podjęte próby do doprowadzenia wydarzenia do skutku mimo wszystko i jak już można w zasadzie powiedzieć, że się udało, to jednemu takiemu się odechciewa i rozwala grupę.
Na szczęście w temacie o WWP widziałam, że jednak wpisałeś wyjazd o 7 rano, zatem te czcze pogróżki wkładam między bajki. Tobie się odechciało, a mi na taki tekst ręce, nóżki i szczęka opadły. Jakbym teraz napisała, że mi się odechciało, to bym słaba była, żeby taki jeden Jacer mógł mi zaszkodzić, tym niemniej czasem człek się zastanawia nad celowością poczynań dla dobra niewdzięcznej ludzkości
tak czy siak "happy end" mamy jak w amerykańskim filmie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzikomu , ile i kiedy mam zaplacić
Szkolenie rozpoczyna się w sobotę, o 9.00 rano - do zobaczenia!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziOd soboty ma rozpocząć sie remont wiaduktów obok Glinianek sprawdźcie czy nie ma jakiś objazdów i ile na to trzeba ewentualnie dodać !!!
Tramwaje będą jeździć normalnie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziDam jeszcze znać, czy przelew, czy na miejscu
Szkolenie rozpoczyna się w sobotę, o 9.00 rano - do zobaczenia!Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziDam jeszcze znać, czy przelew, czy na miejscu
Szkolenie rozpoczyna się w sobotę, o 9.00 rano - do zobaczenia!
Comment
-
-
Szkolenie odbędzie się zgodnie z tym co napisał josefik w sobotę o 9.00.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment