2010.05.06 - Beer Rally - Praga

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • krasnal
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2002.11
    • 6

No coż, co kto lubi. Ja się bawiłem przednio. Admina proszę o usunięcie wątku.
    kde se pivo vaří, tam se dobře daří

Comment

• żąleną
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.01
      • 13239

Na usunięcie trzeba sobie zasłużyć.

Comment

Related Topics

Collapse

• Warzywo
        15-16 maja łaskawy pan popuszcza smyczkę niewolnikom
        Warzywo
        Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"

Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...
        2021-05-12, 20:27
      • ART
        Czechy, Praga, Ječná 34, Kulový Blesk
        ART
        Niejako kultowy lokal z początków rewolucji piwnej w Czechach. Wcześniej zlokalizowany na Sokolskiej. Ta obecna niestety nie ma ogródka. Zajmuje miejsce w bramie, w środku jest antresola i salka w piwniczce.

Uwaga! Czynne TYLKO w dni robocze od 16 do połnocy.

Piwa w...
        2023-09-17, 12:30
      • heckler
        Czechy, Bernartice- Buková, Buková 110, Akciový Pivovar Albert Michler
        heckler
        Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
        2023-09-13, 07:39
      • heckler
        Czechy, Praga-Dolní Měcholupy, Ke Slatinám 117/16, Pivovar Panaczech
        heckler
        Praha-Dolní Měcholupy to kolejna dzielnica w której działa browar. Krótka, piesza wycieczka z browaru Vik i meldujemy się pod browarem. W sumie to pod budynkiem gdzie jeszcze stoi 1500l warzelnia, czyli na ulicy Pod hřištěm. Krótka rozmowa z zajętym warzeniem sladkiem, szybkie foto ciasnego...
        2023-07-25, 09:37
      • yavo
        Czechy, Praga, Balbínova 1, NuBEERbar
        yavo
        Bar na Winogradach, jedenaście kijów, mają też jakieś jedzenie, ale jako żem obżarty jak świnia, zamówiłem sobie tylko NEIPĘ z Albrechta (przyzwoite) i Budvar 33 dla Małżonki (jeszcze nie ma dość klasyki). Mają też m.in. cydr i botaniczne gose, a w środku można kupić wino.
        2021-06-04, 19:49
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...