No coż, co kto lubi. Ja się bawiłem przednio. Admina proszę o usunięcie wątku.
2010.05.06 - Beer Rally - Praga
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Trzeba korzystać bo wiecie rozumiecie potem będzie 15 fala i już "wieczna pandemia"
Ja w sobotę koncentruję się na swoich barach osiedlowych, może zaliczę Hopito ale to w nocy około zerowej, i może Pod Kopytem kto wie (kto chciałby to niech mnie łapie telefonicznie)...-
Channel: Spotkania Forumowiczów
-
-
Niejako kultowy lokal z początków rewolucji piwnej w Czechach. Wcześniej zlokalizowany na Sokolskiej. Ta obecna niestety nie ma ogródka. Zajmuje miejsce w bramie, w środku jest antresola i salka w piwniczce.
Uwaga! Czynne TYLKO w dni robocze od 16 do połnocy.
Piwa w...-
Channel: Czechy
2023-09-17, 12:30 -
-
Albert Michler Akciový Pivovar powstał we wsi Buková koło Bernartic w Jesenicach. Pomysł otwarcia browaru narodził się w 2021 roku, a pierwsza warka była gotowa w czerwcu tego roku. Generalnie nazwa Albert Michler kojarzona jest z mocniejszymi trunkami, takimi jak likiery, oraz rumy klasy premium....
-
-
-
Praha-Dolní Měcholupy to kolejna dzielnica w której działa browar. Krótka, piesza wycieczka z browaru Vik i meldujemy się pod browarem. W sumie to pod budynkiem gdzie jeszcze stoi 1500l warzelnia, czyli na ulicy Pod hřištěm. Krótka rozmowa z zajętym warzeniem sladkiem, szybkie foto ciasnego...
-
-
-
Bar na Winogradach, jedenaście kijów, mają też jakieś jedzenie, ale jako żem obżarty jak świnia, zamówiłem sobie tylko NEIPĘ z Albrechta (przyzwoite) i Budvar 33 dla Małżonki (jeszcze nie ma dość klasyki). Mają też m.in. cydr i botaniczne gose, a w środku można kupić wino.
-
2021-06-04, 19:49 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment