Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
2010.06.11-12 - Lwówek Śląski, Festiwal Smaków Regionalnych
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marekj Wyświetlenie odpowiedziBędziecie zadowoleni .
Comment
-
-
Jak nie będzie to kolejna wiśnia albo malina w piwie, to źle nie będzie.
Stawiam na coś z tego: wędzonka, koźlak, może jakiś ejl?
Chociaż wolałbym Bohemian Ciechana - 10-tkę, max. 11-tkę i alkohol w granicach 4.0-4.5. Ech...Last edited by Pendragon; 2010-06-10, 20:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Uwaga, telefoniczne doniesienia z frontu:
Zwiedzanie specjalne dla browarbizowiczów przeniesiono na godz. 11.00 w niedzielę.
Piwo lwóweckie podobno daje radę, w co zresztą nigdy nie wątpiłam
Comment
-
-
A frontowi mówili coś o nowych produktach Ciechana?„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziA frontowi mówili coś o nowych produktach Ciechana?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziBędą jeszcze na pewno z kranu:
...
- GontyniecPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Jak piłeś czereśniowe, to z browaru Opat w Broumowie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LowenBrau Wyświetlenie odpowiedziDoczekałem tylko do prezentacji nowego Portera.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzyli mój prywatny donosiciel smsowy miał rację.
To ten sam informator co mój?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
A tego to ja nie wiem, ale na 90% inny.
Dodam tylko, ze informator nie jest naoczny (tzn. nowych piw jeszcze nie widział), ale dużo wie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA tego to ja nie wiem, ale na 90% inny.
Dodam tylko, ze informator nie jest naoczny (tzn. nowych piw jeszcze nie widział), ale dużo wieMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Skoro Festiwal już trwa i premiera nowych piw z Ciechanowa miała miejsce, to można by już ujawnić co to za nowości... Ja się nie wypowiem, bo mam wieści z trzeciej ręki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSkoro Festiwal już trwa i premiera nowych piw z Ciechanowa miała miejsce, to można by już ujawnić co to za nowości... Ja się nie wypowiem, bo mam wieści z trzeciej ręki.
Comment
-
Comment