Jako odpadnięty w półfinale z pokorą składam gratulacje wszystkim finalistom a szczególnie zwycięzcom. Wasze zdrowie !
2010.09.10-11 - Kazimierz Dolny, Profesjonalia 2010 - finał
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziCzy oprócz szkła była jakaś okazjonalna podstawka z Warki na ten "iwent" ?
Okrągłe logo tej imprezy pasowało by mi idealnie.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl
Comment
-
-
Najlepszego startującym i wygrywającym- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie ma sensu robić akcji "kopiuj i wklej", ale tym którzy nie byli w Kazimierzu Dolnym polecam relację zwycięzcy (bogatą w rzeczowe informacje) w jego blogu. Tu i ówdzie pojawiały się relacje, ale syntetycznie rozpisany przez Kopyra finał świetnie się czyta.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chmielo Wyświetlenie odpowiedziJak będą takie jak w zeszłym roku, to chyba lepiej, żeby ich nie było.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment