Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
VIII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i II Festiwal Dobrego Piwa, 7-8 V 2011 plotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mihai Wyświetlenie odpowiedziWszystkiego nie obskoczę, ale w swojej kolejce będę promował znakomite butelkowe piwa dostępne na festiwaluŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziCzekam i czekam, aż napiszecie co Kocour przywiezie Przyjadą wogóle?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKocour będzie tylko w butelkach. Może w przyszłym roku się uda z lanym.Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2011-04-22, 20:41.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mihai Wyświetlenie odpowiedziNo tak, tam moge się nieraz sam obsłużyć Poza tym jest owszem imponująca ilość nalewaków z imponującą liczbą gatunków, ale co gdy kilka osób stoi w kolejce do tego jednego akurat? Poruszam wątek bo mnie osobiście trochę męczyło stanie w długaśnych kolejkach i skończyłem na zakupie butelkowego zapasu i opróżniając czekałem aż się zrobi luźniej.
A tak serio - chłopie, dajże się tym wystawcom rozwinąć - wielu z nich dopiero w zeszłym roku na FDP odkryło możliwość zarobku i promowania piw (i siebie) w taki sposób. Nie od razu Kraków itedeOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-04-22, 20:43.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziFatalna wiadomość!Ostatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-04-22, 20:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo przecież mówię, że ten Festiwal to straszna lipa jestPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziBłagam o litość!
Przy tej ilości impreza powinna być tygodniowa, a minimum zaczynać się w piątek.Ostatnia zmiana dokonana przez docent; 2011-04-22, 21:01.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziSpokojnie, przy stosowaniu degustatorskiej pojemności 200 ml wychodzą 14 półlitrowe piwa (przy założeniu że próbujesz wszytkich lanych jednego dnia). Nie dasz radyPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
O ile faktycznie każde piwo, na które będziesz miał chrapkę będziesz mógł dostać w ilości 0,2l.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Założenie jest takie, że owszem, każde piwo będzie dostępne do zakupu w ilości 0,2 l, o ile zamawiający zakupi festiwalowe szkło, które ma taką podziałkę.
Comment
-
-
A co w przypadku, gdy przywiozę ze sobą szkło z podziałką 0,2l?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
A bierz, jak koniecznie te 10 zł chcesz zaoszczędzić Zresztą, kto wie, może zabraknie szkła festiwalowego, to zabezpieczenie się przyda.
Comment
-
-
Z dziesięcioma złotymi to ja świata nie zwojuję, więc to nie jest kwestia oszczędzania, tyle, że szkła w pokoju mam już tyle, że "nadwyżka" ląduje w piwnicywww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziKocour będzie tylko w butelkach. Może w przyszłym roku się uda z lanym.
Mam jeszcze pytanie, czy piwa z browaru Pinta będą dostępne tylko z kija, czy również w butelce? Wiem, że a'la Grodziskie ma być tylko w butelce, ale chciałbym wiedzieć co z pozostałymi.
No i proszę o wyjaśnienie, bo widzę sprzeczne informacje, czy festiwal w sobotę rozpoczyna się o 12-tej, czy o 14-tej?
Dziękuję z góry za odpowiedzi
Comment
-
Comment