Specjalnie się wylogowałem aby zobaczyć jak to wygląda z zewnątrz, nie jest tak źle
VIII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i II Festiwal Dobrego Piwa, 7-8 V 2011 plotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziPogadam z Hanią, może Ci pożyczy na Warsztaty
Przybywam na warsztaty, bez okularow i ograniczam "spozycie".
Dla "Hani bez koszulki" to warto sie poswiecic.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziTo mi się podoba ale nie podoba mi się, że nie ma tam logo browarbizu i w ogóle nie podoba mi się, że tylko informacje o Festiwalu są podawane wszędzie a o Warsztatach jakby całkiem zapomnieliście a to przecież Nasze korzenie. Ehhhhh.....
A dla piwowarów będą osobno takie same modele z logo WWP, zatem nie marudź
Edit: Warsztaty nie potrzebują już na razie reklamyOstatnia zmiana dokonana przez Marusia; 2011-05-01, 21:52.
Comment
-
-
Obawiam się, że koledzy Czesi przyjadą za późno.
Na stronie http://pivni.info/kalendar/ jest info, że nasz festiwal jest w sierpniu. Może Darek do nich napisze - ja ze swoją łamaną czeszczyzną nie jestem jeszcze godzien.
Comment
-
-
hehe, ale niechluje, na początku prawie dobrze napisali.
Darek, cos ty im podał za daty?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Trochę dziwne, no bo gdyby to jeszcze była pomyłka kwiecień / maj, to jeszcze by to można było wybaczyć
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTrochę dziwne, no bo gdyby to jeszcze była pomyłka kwiecień / maj, to jeszcze by to można było wybaczyć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziSpróbuję tradycyjnie nie podporządkować się tej niepisanej tradycji"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Hejka
Może ktoś wybiera się w sobotę z Krakowa lub okolic (ew. Katowic) na Festiwal samochodem i ma wolne miejsca w autku dla dwójki osób? Jechać do Wrocka tylko na jeden dzień jest niemożliwością... Interesuje nas wyjazd w sobotę z samego rana , by być tak na 10 we Wrocławiu, potem spacerek po starówce i o 14 na festiwal... Oczywiście późniejsze godziny też wchodzą w grę
Jak coś pisać na priv
Oczywiście dorzucimy się do paliwa!!Ostatnia zmiana dokonana przez sienioo; 2011-05-02, 21:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika danhaj Wyświetlenie odpowiedziZgubiły chłopaki 5 (maj) i z 7-8 zrobił im się 7 sierpnia - w jednym miejscu jest dobrze wpisane.
Dla przykładu informacja Przyjaciół Piwa
Słowacy też zrozumieli:
Na plakatach gwiazdy czeskiego dnia też termin jest ok, na szczęście
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziAle Ciebie łatwo poznać. Główka szprotki, reszta w puszce - ot cały SzprotcotsonMM961
4:-)
Comment
-
-
Czy ktoś może zna odpowiedzi na moje wcześniejsze pytania?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziCzy piwa z browaru Pinta będą dostępne tylko z kija, czy również w butelce? Wiem, że a'la Grodziskie ma być tylko w butelce, ale chciałbym wiedzieć co z pozostałymi.
Proszę o wyjaśnienie, bo widzę sprzeczne informacje, czy festiwal w sobotę rozpoczyna się o 12-tej, czy o 14-tej?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś może zna odpowiedzi na moje wcześniejsze pytania?
Co do Pinty, to przeczytaj do końca info na stronie Festiwalu - wg mnie zadeklarowali piwa na wynos, ale głowy nie dam.
Co do godzin, to lada dzień pojawi się program WWP i FDP i wtedy wszystko będzie jasne
Comment
-
Comment