VIII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i II Festiwal Dobrego Piwa, 7-8 V 2011 plotki

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • woosaa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.07
    • 1554

Świetnie spędzone sobotnie popołudnie!Szkoda,że za krótko byłem i nie posmakowałem kilku zaplanowanych piw.Piwa domowe wyborne!Towarzystwo również.PZDR
    mb WOS

Comment

• anteks
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.08
      • 10785

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedzi
      Widzę, że mało komentarzy - czyżby piwo zaszkodziło?

Impreza ma tylko jedną, podstawową wadę (mówię za siebie oczywiście) - lokalizacja... Ale w przyszłym roku może się okazać, że to będzie kolejna, mocna strona Jeśli tylko drogowcy/budowlańcy dopiszą. Tymczasem
      A co się zmieni w przyszłym roku? Autostrada do zamku ?
      Mniej książków więcej piwa

Comment

• Mihai
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2010.02
        • 186

Podsumowując - bawiłem się wyśmienicie ! Rozmachu, lokalizacji, atmosfery mogą pozazdzrościć niejedne "pivne slavnosti" (choć te małe też mają swój urok) Z kolejkami nawet dało się wytrzymać, jak dla mnie zdecydowanie lepiej niz w zeszłym roku.
        Do Poutnika czy Cara to prawie nie było, a to obok Ataku Chmielu, byli moi faworyci Aż żal, że to tylko raz w roku. Dzięki i oby tak dalej

Comment

• Pendragon
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13956

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
          A co się zmieni w przyszłym roku? Autostrada do zamku ?
          Do zamku to nie, ale do stadionu i owszem
          Co do dojazdu, to wersja przesiadkowa nie była wcale taka zła. Na pewno szybsza niż zabójcze 50 minut w 403. Co to za linia przyspieszona, która zatrzymuje się na każdym przystanku? Bez sensu. 409 dla odmiany szybkie i sprawne. Sprawdziłem wszystkie drogi do Leśnicy z wyjątkiem kolejowej.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• anteks
            🥛🥛🥛🥛
            • 2003.08
            • 10785

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
            Do zamku to nie, ale do stadionu i owszem
            Co do dojazdu, to wersja przesiadkowa nie była wcale taka zła. Na pewno szybsza niż zabójcze 50 minut w 403. Co to za linia przyspieszona, która zatrzymuje się na każdym przystanku? Bez sensu. 409 dla odmiany szybkie i sprawne. Sprawdziłem wszystkie drogi do Leśnicy z wyjątkiem kolejowej.
            Do stadionu to nie było korków , zaczynały się dopiera za

Comment

• Pendragon
              🥛🥛🥛
              • 2006.03
              • 13956

Oj były były. I to zarówno na północ, jak i południe od niego. Fakt - nie były wielkie.
              Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-05-09, 21:23.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• anteks
                🥛🥛🥛🥛
                • 2003.08
                • 10785

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                Oj były były. I to zarówno na północ, jak i południe od niego. Fakt - nie były wielkie.
                Od strony miasta to był pikuś , pan Pikuś

Comment

• jacer
                  Pułkownik Chmielowy Ekspert
                  • 2006.03
                  • 9875

Jedyne co niewypaliło to system mycia szkła. Gdy juz w końcu uruchomili, nie mogłem spłókać środka, który dodali do myjki. Strasznie kufel walił chlorem. No i pierwszy raz widziałem żeby szlauf podłączać do kranu bez opaski, przez co po chwili cała toaleta zalana była wodą.
                  Milicki Browar Rynkowy
                  Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
                  "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
                  "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
                  No Hops, no Glory :)

Comment

• anteks
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2003.08
                    • 10785

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
                    Jedyne co niewypaliło to system mycia szkła. Gdy juz w końcu uruchomili, nie mogłem spłókać środka, który dodali do myjki. Strasznie kufel walił chlorem. No i pierwszy raz widziałem żeby szlauf podłączać do kranu bez opaski, przez co po chwili cała toaleta zalana była wodą.
                    I co to za partyzantka żeby pogłanczać do kranu w toalecie

Comment

• leona
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2009.07
                      • 5853

Wy tu o pierdołach a w internecie widzę zaczątek buntu wobec pani Agnieszki co nie znała AIPA

Comment

• anteks
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2003.08
                        • 10785

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
                        Wy tu o pierdołach a w internecie widzę zaczątek buntu wobec pani Agnieszki co nie znała AIPA

Comment

• przemo70
                          † 1970-2019 Piwosz w Raju
                          • 2007.05
                          • 1501

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
                          He he widziałem i wąchałem waliło aż miło
                          Save water, drink beer ...

http://www.parowozy.com.pl/
                          http://www.kamery.wolsztyn.pl/
                          https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile

Comment

• leona
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2009.07
                            • 5853

Taki żart (podkreślony dwoma emotkami). Jak zwykle słaby?

Comment

• anteks
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2003.08
                              • 10785

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
                              Taki żart (podkreślony dwoma emotkami). Jak zwykle słaby?
                              Słaby , tym bardziej że p.Agnieszka nie oceniała AIPA

Comment

• kopyr
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2004.06
                                • 9475

Słaby , tym bardziej że p.Agnieszka nie oceniała AIPA
                                Oczywiście, że oceniała.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browarzyciel Wyświetlenie odpowiedzi
                                Ocena piw odbywała się w czteroosobowym składzie jury: Irena Galicka (Browar Lwówek) wymiennie z Krzysztofem Lechowskim (PSPD) oraz Agnieszka Lipińska (Browar Bosman), Michał Kopik (Piwodziej.pl) i Rafał Kowalczyk (Browarzyciel).
                                Wymiana nastąpiła jedynie w pilsie, gdzie p. Irena Galicka zastąpiła skitofa. Pozostałe 3 osoby sędziowały w każdej kategorii.
                                blog.kopyra.com

Comment

Przetwarzanie...
                                X