Świetnie spędzone sobotnie popołudnie!Szkoda,że za krótko byłem i nie posmakowałem kilku zaplanowanych piw.Piwa domowe wyborne!Towarzystwo również.PZDR
Widzę, że mało komentarzy - czyżby piwo zaszkodziło?
Impreza ma tylko jedną, podstawową wadę (mówię za siebie oczywiście) - lokalizacja... Ale w przyszłym roku może się okazać, że to będzie kolejna, mocna strona Jeśli tylko drogowcy/budowlańcy dopiszą. Tymczasem
A co się zmieni w przyszłym roku? Autostrada do zamku ?
Podsumowując - bawiłem się wyśmienicie ! Rozmachu, lokalizacji, atmosfery mogą pozazdzrościć niejedne "pivne slavnosti" (choć te małe też mają swój urok) Z kolejkami nawet dało się wytrzymać, jak dla mnie zdecydowanie lepiej niz w zeszłym roku.
Do Poutnika czy Cara to prawie nie było, a to obok Ataku Chmielu, byli moi faworyci Aż żal, że to tylko raz w roku. Dzięki i oby tak dalej
A co się zmieni w przyszłym roku? Autostrada do zamku ?
Do zamku to nie, ale do stadionu i owszem
Co do dojazdu, to wersja przesiadkowa nie była wcale taka zła. Na pewno szybsza niż zabójcze 50 minut w 403. Co to za linia przyspieszona, która zatrzymuje się na każdym przystanku? Bez sensu. 409 dla odmiany szybkie i sprawne. Sprawdziłem wszystkie drogi do Leśnicy z wyjątkiem kolejowej.
Do zamku to nie, ale do stadionu i owszem
Co do dojazdu, to wersja przesiadkowa nie była wcale taka zła. Na pewno szybsza niż zabójcze 50 minut w 403. Co to za linia przyspieszona, która zatrzymuje się na każdym przystanku? Bez sensu. 409 dla odmiany szybkie i sprawne. Sprawdziłem wszystkie drogi do Leśnicy z wyjątkiem kolejowej.
Do stadionu to nie było korków , zaczynały się dopiera za
Jedyne co niewypaliło to system mycia szkła. Gdy juz w końcu uruchomili, nie mogłem spłókać środka, który dodali do myjki. Strasznie kufel walił chlorem. No i pierwszy raz widziałem żeby szlauf podłączać do kranu bez opaski, przez co po chwili cała toaleta zalana była wodą.
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Jedyne co niewypaliło to system mycia szkła. Gdy juz w końcu uruchomili, nie mogłem spłókać środka, który dodali do myjki. Strasznie kufel walił chlorem. No i pierwszy raz widziałem żeby szlauf podłączać do kranu bez opaski, przez co po chwili cała toaleta zalana była wodą.
I co to za partyzantka żeby pogłanczać do kranu w toalecie
Ocena piw odbywała się w czteroosobowym składzie jury: Irena Galicka (Browar Lwówek) wymiennie z Krzysztofem Lechowskim (PSPD) oraz Agnieszka Lipińska (Browar Bosman), Michał Kopik (Piwodziej.pl) i Rafał Kowalczyk (Browarzyciel).
Wymiana nastąpiła jedynie w pilsie, gdzie p. Irena Galicka zastąpiła skitofa. Pozostałe 3 osoby sędziowały w każdej kategorii.
Comment