VIII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i II Festiwal Dobrego Piwa, 7-8 V 2011 plotki

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • amap
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2010.02
    • 98

a propos, czy ktoś mógłby zamieścić zdjęcia z degustacji? chętnie bym zobaczył jak to wyglądało z "zewnątrz"...

Comment

• darekd
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🍺🍺🍺
      • 2003.02
      • 12699

Jeszcze filmik:

Comment

• grew
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2009.05
        • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
        Co do Warsztatów to mam kolejne plany co do ograniczenia tłumów w lochach. Warsztaty dla piwowarów - Festiwal dla piwoszy... i piwowarów
        Brzmi groźnie, szczególnie pierwsza część... Obym Cię tylko źle zrozumiał

Comment

• leona
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2009.07
          • 5853

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
          Trzeba być zalogowanym żeby tę tivi oglądać?

Comment

• Pendragon
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13956

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedzi
            Trzeba być zalogowanym żeby tę tivi oglądać?
            U mnie działa bez żadnego logowania.
            A Jacksona reklamującego imprezę można gdzieś zobaczyć?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• anteks
              🥛🥛🥛🥛
              • 2003.08
              • 10785

Co do Warsztatów to mam kolejne plany co do ograniczenia tłumów w lochach. Warsztaty dla piwowarów - Festiwal dla piwoszy... i piwowarów
              Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedzi
              Wiem ze ja nie mysle, ale w mojej opini, bardzo duza czesc ludzi, przyjezdza wlasnie na warsztaty. Maja okazje sprubowac tego, czego zadne stoisko im nie zaoferuje. No i rozmowa z samymi piwowarzacymi, a to jest bezcenne.
              Wystarczy ograniczyć częstowanie darmowym piwem a w lochach zrobi sie luźniej
              Mniej książków więcej piwa

Comment

• Marusia
                Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
                Wystarczy ograniczyć częstowanie darmowym piwem a w lochach zrobi sie luźniej
                No to właśnie w tym roku było ograniczenie, jednak okazało się za małe.
                Warsztaty i po Warsztatach - pora założyć temat plotkarski o Warsztatach za rok:
                - 2019.06.08 - XVI Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie - autorska impreza piwowarska Marusi - 2019.06.07-09 - 10. Festiwal Dobrego Piwa - święto piwa na Stadionie Miejskim we Wrocławiu realizowane przez Marusię i CK Zamek, pod patronatem Browar.biz. Zapraszamy!
                www.warsztatpiwowarski.pl
                www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• anteks
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2003.08
                  • 10785

No to właśnie w tym roku było ograniczenie, jednak okazało się za małe.
                  Luźniej się zrobiło jak skończyły się piwa
                  Mniej książków więcej piwa

Comment

• Marusia
                    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

Mam wielką prośbę: kto ma fotki z WWP czy FDP - wysyłajcie je do nas - zamieścimy na www, na fejzbuku - będzie co oglądać przy
                    www.warsztatpiwowarski.pl
                    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• M-kwadrat
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2004.07
                      • 304

Kolejny raz bardzo udana impreza! Gratulacje dla organizatorów i wszystkich zaangażowanych.
                      Udało mi się spróbować wielu naprawdę zacnych piw domowych i porozmawiać z wieloma piwowarami a u Arta nauczyłem się myć gar ;-) Znacząco wzrosła mi motywacja do powrotu do samodzielnego warzenia.
                      Pozdrawiam, Maciek

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23975

Dzięki M - opanowałeś perfekcyjnie mycie kadzi zacierno-warzelnej Na stoisku pomagał nam dzielnie Wirniq i kilku innych pomocników
                        - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• bobza
                          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                          • 2009.01
                          • 222

Mam wielką prośbę: kto ma fotki z WWP czy FDP - wysyłajcie je do nas - zamieścimy na www, na fejzbuku - będzie co oglądać przy
                          ja mam trochę jak pozmniejszam to podeślę
                          http://www.alebrowar.pl/

http://www.facebook.com/AleBrowar

Comment

• indy
                            Kapral Kuflowy Chlupacz
                            • 2007.05
                            • 34

Hej!
                            Impreza bardzo udana, gratulacje dla organizatorów! Dzięki dla wszystkich, z którymi udało się zamienić parę słów i napić piwka. Proszę kilka fotek: LINK
                            Mój piwny Blog

Comment

• intel1000
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2008.11
                              • 55

Witam. Ja dotarłem z moimi ośmioma butelczynami przewiezionymi 300 km prawie jak były ogłaszane wyniki konkursu. W lochach były już luzy kiedy to zacząłem otwierać swoje mocno przegazowane przy refermentacji pifo. W ciągu minuty ustawiła się kolejka z 15 osób, które zdegustowało moje 8 butelczyn w 5 minut. Kilkoro z degustujących zapytało co im nalewam, reszta podstawiała szkło i szli dalej . Ogólnie: Impreza super, 10 razy większa niż w Żywcu a i kolejki też 10 razy większe w kolejkach po piwko. Aaa, z innej beczki, czy ktoś też miał wrażenie że A`la Grodziskie z Pinty nie było A`la Grodziskim bo ani kszty w nim słodu wędzonego a może mi Pan nie to nalał co chciałem ? Pozdrawiam i do zobaczenia w Czerwcu w Żywcu...

Comment

• kopyr
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2004.06
                                • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika intel1000 Wyświetlenie odpowiedzi
                                Aaa, z innej beczki, czy ktoś też miał wrażenie że A`la Grodziskie z Pinty nie było A`la Grodziskim bo ani kszty w nim słodu wędzonego a może mi Pan nie to nalał co chciałem ? Pozdrawiam i do zobaczenia w Czerwcu w Żywcu...
                                No to albo masz zryte kubki smakowe, albo Pan nalał Ci czegoś innego.
                                blog.kopyra.com

Comment

Przetwarzanie...
                                X