a propos, czy ktoś mógłby zamieścić zdjęcia z degustacji? chętnie bym zobaczył jak to wyglądało z "zewnątrz"...
VIII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i II Festiwal Dobrego Piwa, 7-8 V 2011 plotki
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCo do Warsztatów to mam kolejne plany co do ograniczenia tłumów w lochach. Warsztaty dla piwowarów - Festiwal dla piwoszy... i piwowarów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziTrzeba być zalogowanym żeby tę tivi oglądać?
A Jacksona reklamującego imprezę można gdzieś zobaczyć?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCo do Warsztatów to mam kolejne plany co do ograniczenia tłumów w lochach. Warsztaty dla piwowarów - Festiwal dla piwoszy... i piwowarówPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bomba_z_wrocka Wyświetlenie odpowiedziWiem ze ja nie mysle, ale w mojej opini, bardzo duza czesc ludzi, przyjezdza wlasnie na warsztaty. Maja okazje sprubowac tego, czego zadne stoisko im nie zaoferuje. No i rozmowa z samymi piwowarzacymi, a to jest bezcenne.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziWystarczy ograniczyć częstowanie darmowym piwem a w lochach zrobi sie luźniej
Warsztaty i po Warsztatach - pora założyć temat plotkarski o Warsztatach za rok:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo to właśnie w tym roku było ograniczenie, jednak okazało się za małe.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Mam wielką prośbę: kto ma fotki z WWP czy FDP - wysyłajcie je do nas - zamieścimy na www, na fejzbuku - będzie co oglądać przy
Comment
-
-
Kolejny raz bardzo udana impreza! Gratulacje dla organizatorów i wszystkich zaangażowanych.
Udało mi się spróbować wielu naprawdę zacnych piw domowych i porozmawiać z wieloma piwowarami a u Arta nauczyłem się myć gar ;-) Znacząco wzrosła mi motywacja do powrotu do samodzielnego warzenia.Pozdrawiam, Maciek
Comment
-
-
Dzięki M - opanowałeś perfekcyjnie mycie kadzi zacierno-warzelnej Na stoisku pomagał nam dzielnie Wirniq i kilku innych pomocników- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziMam wielką prośbę: kto ma fotki z WWP czy FDP - wysyłajcie je do nas - zamieścimy na www, na fejzbuku - będzie co oglądać przy
Comment
-
-
Witam. Ja dotarłem z moimi ośmioma butelczynami przewiezionymi 300 km prawie jak były ogłaszane wyniki konkursu. W lochach były już luzy kiedy to zacząłem otwierać swoje mocno przegazowane przy refermentacji pifo. W ciągu minuty ustawiła się kolejka z 15 osób, które zdegustowało moje 8 butelczyn w 5 minut. Kilkoro z degustujących zapytało co im nalewam, reszta podstawiała szkło i szli dalej . Ogólnie: Impreza super, 10 razy większa niż w Żywcu a i kolejki też 10 razy większe w kolejkach po piwko. Aaa, z innej beczki, czy ktoś też miał wrażenie że A`la Grodziskie z Pinty nie było A`la Grodziskim bo ani kszty w nim słodu wędzonego a może mi Pan nie to nalał co chciałem ? Pozdrawiam i do zobaczenia w Czerwcu w Żywcu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika intel1000 Wyświetlenie odpowiedziAaa, z innej beczki, czy ktoś też miał wrażenie że A`la Grodziskie z Pinty nie było A`la Grodziskim bo ani kszty w nim słodu wędzonego a może mi Pan nie to nalał co chciałem ? Pozdrawiam i do zobaczenia w Czerwcu w Żywcu...
Comment
-
Comment