Drogi Pentagragomie, to było tydzień temu i wtedy głos odezwał się tylko jeden
Ja mapkę obejrzałem zaraz po wpisie i aż zaniemówiłem z zachwytu! Dlatego tyle milczałem
Zresztą od kilku dni głowę miałem zajętą techniką wypieku domowego chleba...
Dopiero dziś (czyli wczoraj) darekd mnie sprowokował do zadania pytania o tego Cara.
Jak widzisz studiuję dokładnie, na tyle by wiedzieć, że coś tam mi nie gra
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-03-27, 00:49.
Oferta będzie szersza, niż w spisie i na mapce, jeno nie od wszystkich dostałam póki co dokładne dane, co lać będą. Chłopaki z Żywca przywiozą jakieś wynalazki z kija, Car jest w opracowaniu.... No i na mapce brakuje Cernej Hory (puste kółeczko obok Krakonosa), ale to się w najbliższych dniach również powinno w końcu zmienić
Tradycyjnie, oczywiście.
"Nie śpi ktoś, aby spać mógł ktoś" - już w szkole mnie tego uczyli.
Swoją drogą ciekaw jestem kiedy Ty wypijasz te swoje piwo. Przed pracą nie, bo idziesz do pracy, po pracy nie, bo trzeba zaraz znowu iść do pracy. No to chyba tylko w czasie pracy.
Ostatnia zmiana dokonana przez wogosz; 2011-04-05, 10:27.
Waw to jest jakaś masakra. Festiwal powinien trwać jakiś tydzień żeby to ogarnąć.
"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Należy zauważyć dopisek " i wiele, wiele innych " - lista piw jest dosyć mocno niekompletna, brak na niej kilku browarów, które są na mapie. A to oznaczałoby, że zamisat podanych tych 45, będzie zapewne z 60-70 beczkowych! No chyba, że ta reszta to tylko butelki i PETy.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-04-05, 15:33.
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Wiadomo, człowiek się przyzwyczaja, emocje już nie te, drożyzna, ale z sentymentu wybiorę się. Pewnie tylko w piątek. W zeszłym roku była lipa, bo nie wpuszczali na trybuny w pewnych godzinach.
Comment