Oczywiście nie żądam od nikogo wypisania wszystkich cen... tylko mniej więcej przedziału za ile da się kupić piwo
VIII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i II Festiwal Dobrego Piwa, 7-8 V 2011 plotki
Collapse
X
-
Weźmiesz mały kredyt i ci wystarczy na piwoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-04-16, 02:50.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karold28 Wyświetlenie odpowiedziOczywiście nie żądam od nikogo wypisania wszystkich cen... tylko mniej więcej przedziału za ile da się kupić piwoMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziszkło festiwalowe jest obecnie w realizacji, tak się prezentuje projekt:
[ATTACH]40312[/ATTACH]
Oba szkła z dodatkową podziałką 0,2lSave water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profile
Comment
-
-
Większość piw była w okolicy 5-6 zł. wynalazki zagramaniczne siłą rzeczy droższe.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Kurde, pozwolili na imprezie masowej mieć szkło?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
To szkło to tylko w nagrodach, czy do kupienia będzie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziKurde, pozwolili na imprezie masowej mieć szkło?
Szkło będzie normalnie dostępne do zakupienia przez gości festiwalu.Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-04-06, 20:46.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dla piwowarów, którzy przyjadą z piwem w zestawach upominkowych będzie takie samo szkło, ale z logo WWP (i sponsora). Zatem jeśli ktoś będzie chciał na pamiątkę również takie z logo FDP, będzie mógł dokupić, a jako, że są 2 wzory, to ten, kto dostanie kielich, dokupi w razie chęci kufelek - i na odwrót
Comment
-
-
No to super, taką odpowiedź pragnąłem usłyszeć. Czyli szkło zostaje w domu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziDla piwowarów, którzy przyjadą z piwem w zestawach upominkowych będzie takie samo szkło, ale z logo WWP (i sponsora). Zatem jeśli ktoś będzie chciał na pamiątkę również takie z logo FDP, będzie mógł dokupić, a jako, że są 2 wzory, to ten, kto dostanie kielich, dokupi w razie chęci kufelek - i na odwrót
Comment
-
-
uwaga żart
Oj Kopyr... Oczywiście że zgodnie z tradycją lane będą tylko objętości 0,5l. Jak szkło będzie mniejsze, to trudno, najwyżej się przelejeOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2011-04-06, 21:06.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Panowie, o wszystkim się dowiecie - jak nadejdzie na to odpowiedni czas.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziOj Kopyr... Oczywiście że zgodnie z tradycją lane będą tylko objętości 0,5l. Jak szkło będzie mniejsze, to trudno, najwyżej się przeleje
Comment
-
Comment