Fido co muszę mieć aby moją beczułkę po pepsi podłączyć do Twojego CO2 lub co lepiej schładzarki
VIII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i II Festiwal Dobrego Piwa, 7-8 V 2011 plotki
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziFido co muszę mieć aby moją beczułkę po pepsi podłączyć do Twojego CO2 lub co lepiej schładzarki
Comment
-
-
Przepraszam, umknął mi tamten post. Aczkolwiek do tego, żeby dotarło, wystarczyła jedna uwaga.Ostatnia zmiana dokonana przez jabberwocky; 2011-04-19, 23:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedziFido co muszę mieć aby moją beczułkę po pepsi podłączyć do Twojego CO2 lub co lepiej schładzarki"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziPiwo jest dowodem, że Bóg nas kocha i pragnie naszego szczęścia.
Beniamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika macas Wyświetlenie odpowiedzinie wiem czy to ogarnęMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grochal122 Wyświetlenie odpowiedziAle ze nie bedzie Kormorana,to chyba jakies nieporozumienie.Czyzby nie bylo na tyle dobre piwo,aby wziac udzial w tym festiwalu?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Kormoran będzie, ale z tego co mi wiadomo tylko butelkowy. Taka polityka firmy...
Comment
-
-
Ja mam takie małe pytanie, może oczywiste, na temat degustacji piw od piwowarów domowych. Czy będzie ono dostępne do zakupu jak i inne piwa, czy na jakiej zasadzie będzie ta degustacja? Czy ta degustacja jest tylko dla grona piwowarów? Dziękuję za odpowiedź.Ostatnia zmiana dokonana przez Keeper; 2011-04-20, 22:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Keeper Wyświetlenie odpowiedziJa mam takie małe pytanie, może oczywiste, na temat degustacji piw od piwowarów domowych. Czy będzie ono dostępne do zakupu jak i inne piwa, czy na jakiej zasadzie będzie ta degustacja? Czy ta degustacja jest tylko dla grona piwowarów? Dziękuję za odpowiedź.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Nie, nie Chciałem tylko dowiedzieć się, jak to z tą degustacją piw domowych, dla kogo ona jest i na jakich zasadach, domyślam się, że nie na drodze sprzedaży, gdyż to chyba prawnie niedozwolone. A skoro za darmo to dla kogo i jak? Dodam, że na tego typu festiwal wybieram się po raz pierwszy i nie do końca znam zasady tego typu imprez.
Comment
-
Comment