Ja mam takie małe pytanie, może oczywiste, na temat degustacji piw od piwowarów domowych. Czy będzie ono dostępne do zakupu jak i inne piwa, czy na jakiej zasadzie będzie ta degustacja? Czy ta degustacja jest tylko dla grona piwowarów? Dziękuję za odpowiedź.
Ostatnia zmiana dokonana przez Keeper; 2011-04-20, 22:18.
Ja mam takie małe pytanie, może oczywiste, na temat degustacji piw od piwowarów domowych. Czy będzie ono dostępne do zakupu jak i inne piwa, czy na jakiej zasadzie będzie ta degustacja? Czy ta degustacja jest tylko dla grona piwowarów? Dziękuję za odpowiedź.
A kolega z UC ? Marusia pisała o podpisaniu lojalki
Nie, nie Chciałem tylko dowiedzieć się, jak to z tą degustacją piw domowych, dla kogo ona jest i na jakich zasadach, domyślam się, że nie na drodze sprzedaży, gdyż to chyba prawnie niedozwolone. A skoro za darmo to dla kogo i jak? Dodam, że na tego typu festiwal wybieram się po raz pierwszy i nie do końca znam zasady tego typu imprez.
Jak zwykle na wrocławskim stadionie, tylko że zamiast wiosną to będzie właściwie na początku lata. Na tym betonie może być gorąco.
Jak zwykle informacje na temat wystawców i piw sąpilnie strzeżoną tajemnicą
Będzie natomiast wykład "Biotransformacja chmielu...
Warto zacząć może nie od tego, że browary zgłaszające akces spływały bardzo powoli (dzień przed Festiwalem wyglądało, że będzie z osiem), ale od fatalnej logistyki-rok temu były siedziska stoliki itd, a teraz tylko takie stoliki wyższe i też nie za dużo i niestety jak na raucie-na stojąco....
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Wiadomo, człowiek się przyzwyczaja, emocje już nie te, drożyzna, ale z sentymentu wybiorę się. Pewnie tylko w piątek. W zeszłym roku była lipa, bo nie wpuszczali na trybuny w pewnych godzinach.
Comment