Odzew jest gdy ogłosiłaś w tym wątku
VIII Wrocławskie Warsztaty Piwowarskie i II Festiwal Dobrego Piwa, 7-8 V 2011 plotki
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziOdzew jest gdy ogłosiłaś w tym wątku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziDrogi Pentagragomie, to było tydzień temu i wtedy głos odezwał się tylko jeden
no ale żeby nie było bez zachwytu
SUUUPER mapka ... i te zielone kropkiOstatnia zmiana dokonana przez josefik; 2011-03-27, 00:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziDrogi Pentagragomie, to było tydzień temu i wtedy głos odezwał się tylko jeden
Zresztą od kilku dni głowę miałem zajętą techniką wypieku domowego chleba...
Dopiero dziś (czyli wczoraj) darekd mnie sprowokował do zadania pytania o tego Cara.
Jak widzisz studiuję dokładnie, na tyle by wiedzieć, że coś tam mi nie graOstatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-03-27, 00:49.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Oferta będzie szersza, niż w spisie i na mapce, jeno nie od wszystkich dostałam póki co dokładne dane, co lać będą. Chłopaki z Żywca przywiozą jakieś wynalazki z kija, Car jest w opracowaniu.... No i na mapce brakuje Cernej Hory (puste kółeczko obok Krakonosa), ale to się w najbliższych dniach również powinno w końcu zmienić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziMapkę widziałem już wcześniej i pomyślałem sobie wooow ile piw do degustacji
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika josefik Wyświetlenie odpowiedzia zaraz potem... ale i tak przecież jestem kierowcąMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AnteksDodam tylko że zaraz po WWP wracam do pracy
"Nie śpi ktoś, aby spać mógł ktoś" - już w szkole mnie tego uczyli.
Swoją drogą ciekaw jestem kiedy Ty wypijasz te swoje piwo. Przed pracą nie, bo idziesz do pracy, po pracy nie, bo trzeba zaraz znowu iść do pracy. No to chyba tylko w czasie pracy.Ostatnia zmiana dokonana przez wogosz; 2011-04-05, 10:27.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wogosz Wyświetlenie odpowiedziT No to chyba tylko w czasie pracy.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Waw to jest jakaś masakra. Festiwal powinien trwać jakiś tydzień żeby to ogarnąć."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Należy zauważyć dopisek " i wiele, wiele innych " - lista piw jest dosyć mocno niekompletna, brak na niej kilku browarów, które są na mapie. A to oznaczałoby, że zamisat podanych tych 45, będzie zapewne z 60-70 beczkowych! No chyba, że ta reszta to tylko butelki i PETy.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2011-04-05, 15:33.
Comment
-
-
Lista oczywiście rozwojowa- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment