Link do info o imprezie http://www.pivovarsvijany.cz/czakce.aspx
Należy jednak zaznaczyć, że nie odbywa się ona w browarze w Svijanach, a na terenie kąpieliska w miejscowości Svijanský Újezd odległej o około 2 km.
Piwa z tego browaru są zapewne znane większości bo dostępne również w Polsce, ja też piłem je wielokrotnie. Jednak nigdy nie było okazji zwiedzić zabytkowych wnętrz browaru, a jest to możliwe zasadniczo raz do roku w drugą sobotę września, gdy odbywają się Pivovarské slavnosti. W tym...
Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
Green Caps Day to twór odzwierciedlający giełdę przeznaczoną dla kolekcjonerów kapsli, choć ograniczony w prostocie organizacji. Więcej o imprezie już wkrótce
Jak w tytule, może ktoś się wybiera?? Lista wystawców wygląda bardzo zacnie. Osobiście myślałem o piątku. Jadąc rano mozna by przed imprezką w jakieś góry skoczyć .
Comment